Нардепи не бажають ухвалювати закони. А тим часом дітки народних обранців вбивають “маленьких українців”

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.09.2008 16:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5746

Депутати відмовилися розглядати закон про дорожній рух. Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не зміг внести це питання до порядку денного. Протест висловила Партія регіонів.

Зокрема віце-спікер Олександр Лавринович заявив, що вони проти розгляду в залі питань, "по яких немає більшості".

Ще один регіонал Олександр Єфремов заявив, що проект може бути внесений до порядку денного у вівторок, якщо буде висновок відповідних спеціалістів.

Тим часом у Сімферополі у понеділок вночі сталася аварія за участі трьох автомобілів і мотоцикла, внаслідок якої загинула 25-річна дівчина – водій мотоцикла.

Як повідомили у прес-службі Управління Державтоінспекції в Криму, ДТП сталося в районі залізничного вокзалу близько 3-ї години ночі.

Мотоцикл "Сузукі" повертав, коли в нього врізався автомобіль Bentley, який рухався назустріч.

Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, зазначили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely.

Дівчина-мотоцикліст зазнала травм, не сумісних з життям. Водія Bentley - 24-річного жителя Сімферополя - госпіталізовано зі струсом головного мозку.

Стало відомо, що за кермом "Бентлі" у момент аварії знаходився син 24-літній Віталій Файнгольд – син депутата Сімферопольської міськради від Партії регіонів і одного з найвідоміших місцевих бізнесменів Йосипа Файнгольда.

Він контролює доходний район "Світлофор" поруч з Центральним ринком кримської столиці, на якому знаходяться кілька десятків модних бутиків. Файнгольд також є співзасновником автотранспортного підприємства "Автодім", що займається пасажирськими перевезеннями на ЮБК.

Від “Аратти”: це вже далеко не перший випадок, коли мажор за кермом стає убивцею.

Ми уважно відстежуватимемо хід розслідування цієї справи і оперативно інформуватимемо вас щодо того, як працюватиме національна система правосуддя щодо сина кримського олігарха місцевого пошибу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.