Заступник райпрокурора столиці виявися дрібним бандючком

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.09.2008 17:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5754

Заступника прокурора одного з районів Києва затримали за кермом викраденого автомобіля. Перевірка показала, що автівки - були хоббі злодія у прокурорській формі.

До Міністерства внутрішніх справ України надійшла заява від уповноваженого в справах німецької фірми EUROPCAR Gmbh Germany щодо вжиття термінових заходів, спрямованих на затримання автомобіля MERSEDES BENZ, яким незаконно заволоділи на території Німеччини та який, згідно з повідомленням Інтерполу, знаходиться у міжнародному розшуку, повідомляє прес-служба.

У результаті вжитих правоохоронцями заходів, за допомогою системи супутникового спостереження установлено, що викрадений автомобіль знаходиться на території Луганської області, де згодом авто й було затримано працівниками міліції.

Під час перевірки виявилось, що викраденим автомобілем керував заступник прокурора одного з районів Києва. На цей автомобіль він закріпив номерні знаки з іншого легковика, що належить мешканці Донецької області. Втім, у багажнику викраденого «Мерседеса», працівники міліції знайшли й реєстраційні номерні знаки Німеччини, а також оригінал свідоцтва про реєстрацію автомобіля РОRСНЕ САYЕNNЕ, власником якого є житель Дніпропетровська. У водія викраденого автомобіля вилучили пістолет "ВІЙ", призначений для стрільби гумовими кулями.

Під час проведення необхідних слідчих дій затриманий поводився зухвало, погрожував працівникам міліції звільненням та перешкоджав проведенню огляду місця події. Зокрема, щодо наявності в нього зброї правоохоронцям відповідав, що дозвіл на її зберігання йому не потрібен, оскільки він є заступником прокурора одного з районів Києва.

Подальшою перевіркою працівники міліції з’ясували, що ця особа також може бути причетна до організації виготовлення підроблених документів на так звані «автомобілі-двійники». Крім того, на одній із стоянок столиці було виявлено автомобіль «Порш-Кайєн», яким користувався прокурорський працівник. Є підстави стверджувати, що й цей легковик є «двійником».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.