Нашоукраїнці натякають самооборонцям на двері

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.09.2008 18:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5756

Бо народні самооборонці критикують гаранта та його клерків.

“Згідно Конституції, суб’єктами коаліції є фракції. Якщо ж «Народна Самооборона» бачить себе в складі коаліції БЮТ та ПР, нехай її депутати вийдуть з нашої фракції - принаймні, це буде чесно з їхнього боку. Тому що “Наша Україна” ні за яких умов не ввійде в коаліцію з Партією регіонів. Врешті, саме така позиція міститься в нашій коаліційній угоді”.

Таке заявив заступник голови фракції “Наша Україна” Роман Зварич, коментуючи заяву заступника голови фракції БЮТ Андрія Кожем’якіна про початок проведення консультацій щодо створення коаліції з «Народною Самообороною», Партією регіонів та Блоком Литвина.

Зварич зауважив, що «Народну Самооборону» в парламенті представляють «свіжі», а тому – занадто амбітні політики. «Якщо ж вони хочуть розпочати свою політичну кар’єру з такого лицемірства, то, мені видається, ця кар’єра дуже швидко завершиться”.

Коментуючи поведінку лідера “самооборонців” Юрія Луценка, заступник голови фракції зауважив, що “бути першим номером в списку пропрезидентського Блоку і при цьому обливати брудом Президента, виглядає, як мінімум, дуже некрасиво”.

Підводячи підсумки, Зварич зазначив, що “вперше за останні три тижні заступник голови фракції БЮТ сказав на 90% правду. Чому тільки на 90%? Тому що замість слова “розпочали” переговори, він мав сказати “завершили” переговори”.

“Принаймні, з ПР вони (переговори про формування нової коаліції) завершуються – оскільки, за відомою мені інформацією, їм залишилося тільки додеребанити посади”, – резюмував політик.

Між тим, у фракції БЮТ заяви нашоукраїнців про нібито практично утворену нову коаліцію називають провокацією СП.

«Ніякі нові уряди не складають. Ніякі переговори і консультації на цю тему не проводяться. «Уряд працює стабільно і нормально», - сказала сьогодні Тимошенко.

«Мене поінформували, що хтось з команди Балоги надрукував якісь потенційні склади уряду коаліції БЮТ з Партією регіонів. Це вони папери переплутали. Це вони зі столу Балоги взяли проекти урядів, коли він вів переговори з Партією регіонів про створення коаліції. Можливо, загубились ці папери», - зазначила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.