Тимошенко розповість у ГПУ про отруєння Ющенка

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.09.2008 17:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5761

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко прибула в слідче управління Генеральної прокуратури для дачі свідчень по отруєнню Президента Віктора Ющенка.

Її кортеж під'їхав до слідчого управління Генпрокуратури, що знаходиться за адресою Борисоглібська, 18.

Біля будівлі слідчого управління Тимошенко заявила, що всі повістки на допити в Генеральну прокуратуру виписуються в Секретаріаті Президента.

"Я ніколи не думала, що в мого Президента, за якого я агітувала голосувати всю Україну, єдиним бандитом у в'язниці буде власне прем'єр-міністр", - сказала вона.

Прем'єр висловила надію на те, що "все це не буде так довго тривати". "Коли-небудь ці абсолютно безглузді речі закінчаться. Я розумію, безумовно, що зараз півкраїни задіяно в допитах про отруєння, але в той же час я хочу сказати, що, на жаль, так як я зараз бачу, головне отруєння – це отруєння безмежною владою і важкою інтоксикацією в Секретаріаті Президента, який просто не знає вже як дістати своїх політичних конкурентів", - заявила вона.

Разом з тим Тимошенко підкреслив, що вона як законослухняна людина ходитиме на ці допити "рівно стільки, скільки будуть запрошувати".

Тимошенко до цього заявила, що піде в Генпрокуратуру, взявши трішки сухариків.

16 вересня Тимошенко не з'явилася на допит у Головне управління по розслідуванню особливо важливих справ Генеральної прокуратури.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.