Нардеп Куліков думає, що в СП бракує лікарів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.09.2008 15:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5769

Теорія всесвітньої змови – відома в психіатрії категорія. Отже, її теоретиками можемо називати тих, хто цілком серйозно оперує цим поняттям. Теоретики вони ще й тому, що на практиці довести хоч одне з безглуздих звинувачень жоден з клерків президентської канцелярії не в змозі.

Про це сказав нардеп Кирило Куліков, по відомляє прес-служба НС.

"Та, власне, вони цього і не прагнуть: їм сказав хтось, що це – вдалий хід чорного піару, от вони й вискакують з штанів, навішуючи ярлики "зрадників" на всі політичні сили, котрі не готові бігати по інструкції до Секретаріату Президента". - переконаний КУліков.

"Наступною кремлівською запроданкою неодмінно має бути оголошена член політради Народного союзу "Наша Україна" баба Параска: вона недалекоглядно продовжує ось вже кілька років поспіль закликати до єдності всіх помаранчевих сил. Мабуть, вона також виконує якісь інструкції з Кремля. От тільки хто б міг подумати, що російське керівництво спить і бачить: як би то насолити Секретаріатові Президента України і не надумало нічого кращого, як намагатися зберегти демократичну коаліцію. Отже, стабільна робота парламенту для Секретаріату Президента – це однозначно зрада національних інтересів, а чергові позачергові вибори – панацея. А як інакше, поза кризою, можуть знайти собі застосування "кризові менеджери", котрі вже занудьгували за виборчими касами та торгівлею місцями у виборчих списках?" - вважає народний депутат.

"Звертаюся до колег по фракції "НУ-НС". Невже ви думаєте, що ніхто не зауважив таке: за розвал більшості голосували саме ті, хто вже кілька років активно пропагує ідею "ширки" – коаліції із Партією Регіонів. І тепер ви ж звинувачуєте БЮТ у зраді через спільні голосування з ПР, а депутатську групу "Народної Самооборони" – за участь у засіданнях, хоча більше на зраду була схожа втеча із зали, коли розглядалися такі важливі рішення! Ні для кого не секрет, що особисто ми голосували лише за ті питання, які завжди були принциповими для нас. Але, шановні, ви ж самі себе заганяєте у капкан! БЮТ для вас – зрадники, бо "знюхалися" з ПР. З ким же ви самі плануєте утворювати коаліцію, якщо, звісно, подолаєте прохідний бар'єр на таких жаданих для вас позачергових виборах? З "ненависною" ПР (і самим стати "зрадниками") чи зі "зрадницьким" БЮТ? Чи розраховуєте зробити все, щоб не потрапити до парламенту, так само як всіма силами провалили вибори "НУНС" до Київради?" - наголосив Куліков.

"Може і дійсно народні прислів'я тому й живуть так довго, що є випробуваною віками істиною? От, наприклад, кажуть: на злодієві і шапка горить. А ще народ давно вже помітив, що голосніше за всіх "хапайте злодія" кричить хто? Правильно, той, хто хоче відвернути увагу від власного злодюжництва. Так що психічні розлади в ситуації, коли Секретаріат Президента хором намагається довести теорію всесвітньої змови, тут зовсім ні до чого. Леонід Данилович теж дуже не любив парламент, але завжди домагався створення вигідної йому більшості і без позачергових виборів. Так чи не є справжньою зрадою національних інтересів нехтування волевиявленням цієї самої нації? Після чергових позачергових виборів справжні патріоти остаточно припинять марнувати час біля виборчих урн". - пізсумував Куліков.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.