Регіонали призначили Колесникова на переговори із НУ-НС

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.09.2008 15:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5770

Перший заступник Голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Олександр Єфремов повідомив,що фракція офіційно визначила групу осіб, які від її імені вестимуть переговори щодо створення коаліції з іншими фракціями парламенту.

За словами депутата, визначено, що від фракції Партії регіонів переговори з БЮТ вестиме Андрій Клюєв, з фракцією НУ-НС – Борис Колесников, з фракцією КПУ – Микола Азаров і з блоком Литвина – Олександр Єфремов.

Єфремов зазначив, що це повідомлення робиться для того, щоб фракції ВР знали, «з ким входити у переговорний процес» щодо створення коаліції в парламенті.

За його словами, фракція Партії регіонів хоче, щоб цей переговорний процес «був публічним».

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк з приводу цього повідомлення ПР зазначив, що це «перша публічна заява початку переговорного процесу про створення коаліції».

Водночас, сьогодні НУ офіційно заявила, що ніяких переговорів із КПУ та ПР не веде, оскільки не має із цими партіями спільних світоглядних позицій. НУ не передала цим партіям свої принципи формування коаліції.

При цьому В'ячеслав Кириленко, лідер НУ-НС офіційно попросив вибачення за те, що фракція не передає програмні принципи утворення коаліції фракціям Партії регіонів та Комуністичної партії України.

«Прошу вибачення у наших колег з Партії регіонів та КПУ, оскільки з ними ми вести переговори не можемо у зв’язку з світоглядними розбіжностями», - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.