Все таємне неодмінно стає явним. НУ і ПР вже закінчили коаліційні переговори

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 23.09.2008 15:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5784

Наша Україна і Партія регіонів проводили переговори про коаліцію. Сьогодні вони завершені. Результат відомий тільки їхнім лідерам.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав член фракції НУ-НС Олександр Омельченко.

"Наша Україна і ПР сьогодні вели переговори. Наскільки мені відомо, сьогодні вони завершені. Результат відомий тільки лідерам", - сказав він.

На уточнююче питання, хто проводив переговори з боку НУ і ПР, Омельченко сказав: "Щодо НУ з боку ПР був Колісников уповноважений. Чим вони (переговори. - ред.) закінчилися, відомо тільки лідерам. А те, що завершилися, і їхній результат, думаю, буде відомий".

"НУ заявляла, що з комуністами переговори вести не будуть, вони й не ведуться", - додав він.

Крім того, Омельченко сказав, що "на цьому тижні, думаю, в четвер, буде обраний голова ВР".

"Можливо, це буде і Олександр Лавринович на деякий період, який би дав право повноцінності ВР з погляду того, що голова зобов'язаний підписувати ухвалені рішення. Арсеній Петрович свого часу заявив, що деякі проголосовані рішення він підписувати не буде, оскільки у нього є сумніви в їхній законності, конституційності. Такого права у голови ВР немає - визначати, що підписувати, а що не підписувати", - сказав депутат.

Як повідомлялося раніше, лідер НСНУ В'ячеслав Кириленко неодноразово заявляв, що із КПУ і ПР не вестимуться жодні коаліційні переговори у зв'язку із неспівпадінням світоглядної моделі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.