Литвин здав таємницю нового виборчого лохотрону

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 24.09.2008 15:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5793

Лідер фракції Блоку Литвина Володимир Литвин вважає, що на сьогодні між певними політичними силами існує домовленість про проведення дострокових парламентських виборів. Питання часу і технології.

Про це він завив сьогодні в інтерв'ю журналістам.

“Є усі підстави стверджувати, що фактично вже існують певні домовленості про проведення дочасних виборів, і залишається лише одне – визначити зручну дату для проведення цих виборів”, - сказав він.

За словами Литвина, зручна дата полягає у тому, аби забезпечити низьку явку виборців.

Коментуючи програмні принципи, запропоновані НУ-НС для формування нової парламентської коаліції, В.ЛИТВИН висловив думку, що вони більше нагадують кроки по зведенню рахунків між БЮТ і НУ-НС. При цьому, за його словами, в інтересах стабільності Блок Литвина готовий брати участь у знаходженні спільної точки дотику і взяти на себе роль посередника для знаходження порозуміння між БЮТ і НУ-НС.

Як зауважив Литвин, його фракція вважає, що потрібно розглядати пропозиції щодо принципів формування нової коаліції, які пропонуються фракціями, а не окремими їх складовими. “Якщо відповідально вести діалог щодо формування нової коаліції, то слід говорити про завдання її наступної діяльності, а не акцентувати увагу на проблемах попередньої коаліції”, - сказав він.

Литвин також наголосив, що фракція Блоку Литвина налаштована на продовження діалогу, узгодження принципів діяльності нової коаліції, які б не розсварювали, а консолідували Україну.

Від “Аратти”:ми добре пам'ятаємо, що перед виборами-2004 було Мукачево, де, до речі, брав активну участь пан Балога.

Перед цими достроковими виборами вже також відбулася генеральна репетиція - на вибрах міського голови столиці.

Проте, у СП не зовсім розуміють різницю між місцевими та загальнодержавними виборами у владу. Тому, у лохотронщиків вже закладена хиба.

Однак, це свідчить, що на Банковій вже на чесні вибори ніхто не покладається. Тільки лохотронщики призабулися: нечесні вибори - закінчуються Майданом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.