Луценко бачить у НСНУ бажання ширки і нічого іншого

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.09.2008 17:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5796

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко переконаний, що блок “Наша Україна - Народна самооборона” не має наміру повертатися до демократичної коаліції.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Кабміні.

"Їх (НУ-НС) стратегія полягає в створенні широкої коаліції, і питання полягає в тому, хто швидше добіжить до Віктора Януковича", - сказав міністр.

Юрій Луценко наголосив, що єдиний вихід із політичної кризи полягає в поверненні НУ-НС до коаліції.

Як повідомлялося раніше, сьогодні прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ робить усе можливе, щоб повернути НУ-НС до демократичної коаліції та створити нову коаліцію із блоком Литвина.

Володимир Литвин сьогодні ж сказав, що не бачить особливого бажання НУ-НС до утворення нового блоку. Тому він переконаний, що колеги вже домовилися про нові дострокові вибори і наразі вирішується питання часу їхнього проведення. За словами Литвина - шукають проміжок часу, щоб явка виборців була мінімальною.

Лідер НУ-НС В'ячеслав Кириленко заявив, що наразі переговорів із БЮТ не ведеться і що бютівці просто тягнуть час і обмежуються загальними формулюваннями. Інші ж нардепи-нашоукраїнці у інтерв'ю журналітстам повторюють однакові фрази про зраду, промосковську коаліцію тощо. Не можна не помітити, що стилистика цих висловлювань є однаковою і часто-густо не співпадає із характерною лексикою даного політика.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.