Італієць замовив столичний ресторан. С тяжкими наслідками

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.09.2008 18:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5797

У Києві працівники міліції розкрили навмисний підпал столичного ресторану “Блінофф”. Того серпневого дня внаслідок пожежі загинуло чотири особи, ще п’ятеро отримали тілесні ушкодження у вигляді опіків різного ступеню тяжкості.

Про це повідомила прес-служба.

За підозрою у скоєнні підпалу затримано трьох осіб, у яких працівники міліції вилучили речові докази скоєння злочину та автомобіль, на якому зловмисники пересувались. Під час допиту один із затриманих дав свідчення стосовно ще одного громадянина як організатора підпалу, якого згодом було затримано. У ході розслідування справи організатор вказав на замовника цього злочину, якого також 22 вересня 2008 року викрили оперативники.

Як з’ясувалося, у серпні цього року він допоміг громадянину Італії придбати приміщення, в якому був розташований зазначений ресторан. З метою «стимулювання» орендарів до виселення із даного приміщення італієць виступив замовником підпалу ресторану. За виконання злочину він заплатив організаторам гроші у сумі 20 тисяч доларів США.

Наразі організаторів та одного виконавця затримано, другий - утримується під охороною в лікарні, а третій - внаслідок отриманих під час пожежі тілесних ушкоджень помер. Слідство триває.

Як повідомлялося раніше, внаслідок пожежі 23 серпня вночі у ресторані “Блінофф” на бульварі Тараса Шевченка в Києві загинуло чотири особи. Ще п’ятеро отримали тілесні ушкодження у вигляді опіків різного ступеню тяжкості.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.