Тимошенко порадила гаранту радикальний засіб

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 29.09.2008 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5825

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що найбільш ефективним для президента Віктора Ющенка способом боротьби з нею було би видання указу про заборону Тимошенко.

Про це вона заявила в понеділок на брифінгу.

"Я стежу за тим, що заради боротьби з Тимошенко розпускаються верховні ради, руйнуються демократичні коаліції, завозиться в Україну по імпорту Лазаренко, ще якісь речі робляться, укази готуються на розпуск парламенту і призначення нового прем'єра, що друкуються в Інтернеті", - сказала Тимошенко.

"Я думаю, що президенту доречно замість того, щоб руйнувати країну, випустити указ про заборону Тимошенко. Це буде набагато простіше для всіх", - зазначила вона.

Прем'єр вважає, що політична боротьба не має переходити границі, що забезпечують стабільність у країні, і президент не має переходити границі, що руйнують країну.

"Я можу сказати, що сьогодні також крок за кроком стає очевидним, що всіх цих обвинувачень, що лунають у мою сторону, убік нашої політичної сили, - що це все неправда. Ніяких зрад не було і не буде. Але в той же час життя країни дестабілізоване", - зазначила Тимошенко.

"І я була дуже здивована, клянуся вам, до самого серця, коли почитала стенограми виступу президента в Сполучених Штатах, де він на досить високому форумі сказав, що Тимошенко у Верховній Раді очолила комісію з імпічменту президента", - підкреслила Тимошенко.

Прем'єр завірила, що така заява - неправда, і вона не потрібно країні в даний момент.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.