Чорновіл здав Януковича, який ліг під гаранта

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 6.10.2008 15:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5857

Народний депутат Тарас Чорновіл заявляє, що його вихід із Партії регіонів є прелюдією до фіналу політичної кар’єри. З-за принципів. Замість брудної політики він вчитиме англійську мову.

Сьогодні на прес-конференції він, зокрема, наголосив, що найголовніший мотив виходу з лав Партії регіонів пов’язаний з його «ультражорсткою критикою партії і тим, що Партія регіонів, по суті, лягла під президентські структури».

«Це є достатньо особисто. Є якісь речі, у яких я не зміг стати політиком. У нас політика є достатньо цинічною, я цього не вмію робити. Те, що мені довелося робити останнім часом, дійшло для мене до крайньої межі, за якою починаю відчувати себе соромно. Мені соромно ходити до Верховної Ради, на прес-конференції і пояснювати, виправдовувати те, у що я не вірю», - сказав Чорновіл.

Говорячи у зв’язку з цим про свої плани на майбутнє, Чорновіл зазначив, що продовжить свою діяльність як народний депутат, «доки ця Верховна Рада існуватиме». Разом з цим, за його словами, «немає куди зараз іти у політиці, потрібно відходити - і десь в стороні».

Чорновіл також сказав, що є «досить непоганим фахівцем у галузі міжнародного права», і хоче у цій науковій галузі написати дисертацію, а також «нарешті вивчити англійську мову».

Від “Аратти”: Те, що гарант і Янукович постійно синхронізують свої дії - стало помітно ще під час першої постмайданної коаліціади, коли НСНУ зробила усе, аби не відбулася демократична коаліція, що призвело до універсалення та утворення коаліції С.Р.А.К.А. між ПР, КПУ та СПУ.

Після дострокових виборів - ми спостерегали практично аналогічну картину із проштовхуванням "ширки". І потім, коли нібито демократична більшість була, але цей факт аж ніяк не завадив регіоналам заблокувати кУльками "антинати" роботу парламенту.

Потім, не без участі Банкової, - з'явилися перебіжчики та ЄЦ. Потім - відбулися вересневі голосування, як привід для істерик та демаршів.

І ви повірите, що це заради демократії, а не ширки?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.