Відео з Президентом коментують. Януковичу почувся дзвін і побачився добробут вже сьогодні

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.10.2008 00:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5884

Розпуск Верховної Ради шостого скликання – це удар дзвону, який дзвонить по нинішній владі.

Про це заявив лідер ПР Віктор Янукович одразу ж після демонстрації відеозапису звернення Президента Віктора Ющенка.

“З ним відійшли у небуття останні ілюзії частини українського суспільства, яка до останнього не хотіла повірити у зраду і обман. Однак правда, врешті-решт, явила себе народу. І вона гірка. Обіцянки гарантувати громадянам рівність перед законом, економічний прогрес, соціальний поступ залишились словами. Вони обернулися розквітом корупції, стрімким погіршенням ситуації в усіх сферах життя, хаосом у системі державного управління”. - заявив Янукович.

Він заявив, що ПР виступала проти дострокових виборів і минулого року (і зрозуміло чому, бо надто смачними були урядові поляни - Аратта), і зараз. “Партія регіонів виступала проти цього. Ми не погоджуємося з такою політикою і не розділяємо таких підходів. Ми пропонували домовлятися. Але не про посади, а про те, як поліпшувати життя людей, як розвивати економіку. Однак помаранчевих цікавили виключно крісла. Їм потрібно стільки владних крісел, що цілої меблевої фабрики не вистачить”. - сказав Янукович.

“Нас цікавить, як поліпшити життя людей, побудувати сильну державу і об'єднати суспільство. І саме з турботою про це ми вже сьогодні, перед іспитом нових виборів, дивимося в майбутнє і думаємо, як об'єднувати суспільство навколо ідей підняття рівня економіки, поліпшення життя громадян, створення ситуації стабільності і миру в країні, проведення такої ефективної зовнішньої політики, яка викликала б повагу світу до України”. - традиційно наголосив Янукович.

Замість післямови. Власне, нічого нового від Віктора Федоровича ми й не очікували. Бо регіонали не надто винахідливі у своїй демагогії, традиційно вважаючи українців хворими на тяжкі форми амнезії та розумової відсталості. І тут вони гармонійно доповнюють гаранта та його команду.

Бо ми ще добре пам'ятаємо і мільойнні витрати на оздоблення своїх кабінетів урядовціями ПР, звичайно ж за наш рахунок, тотальну корупцію та типово-хамоватий донецький рекет чиновників. Пам'ятаємо і побитих нардепами-регіоналами журналістів. Не забули навіть силове захоплення нардепами-регіоналами будинку ГПУ. Ми пам'ятаємо і те, що швидкість зростання особистого добробуту урядрвців Януковича становила $60 на секунду. Під час урядування Януковича мільярди Ахметова - офіційно подвоїлися (а наспрвді?). За наш із вами рахунок, звісно.

А для народу - зросла інфляція, при чому і у національній, і іноземній валюті. Зросла й смертність на шахтах, і проституція та бандитизм на вулицях, і наркоманія ( трамадолові барони - саме члени ПР). Але про це, звісно, Янукович дзвону не почув. А варто було б.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.