Президент Ющенко публічно визнав: Тимошенко звонила саме йому

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.10.2008 14:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5887

Сьогодні, на прес-конференції Президент Віктор Ющенко розповів, чого не брав слухалку прямого зв'язку.

Про це Ющенко заявив на прес-конференції в Римі.

Ющенко повідомив, що в цей час (коли Тимошенко намагалась додзвонитися) він з головою НБУ більше години проводив нараду щодо ситуації навколо "Промінвестбанку". Він наголосив, що це (проводити таку нараду) справа не Президента, а прем'єр-міністра.

Ющенко також звинуватив Тимошенко в спробі розколу "Нашої України". Він зазначив, що прем'єру потрібно було не спробувати дробити НУ, а вести діалог і наводити свої аргументи.

Президент вважає, що Тимошенко є лідером демократичної коаліції, однак вона не доклала зусиль щодо створення нової коаліції. Ющенко зазначив, що Тимошенко певний час намагалася створити коаліцію з Партією регіонів, однак на заваді цьому стали дві причини. Одна з них – неприйняття виборцями на заході України такого формату коаліції, інша причина полягає у відсутності довіри між БЮТ та ПР. "А тоді почалися крокодилові сльози, що до Президента неможна додзвонитися. Начебто я є учасник коаліції", - зазначив він.

Між тим, нардепи-нашоукраїнці вже котрий день публічно звинувачують Тимошенко у брехні.

“Так званий телефонний дзвінок до Президента я вважаю піком кар’єри актриси Тимошенко, яка вже давно заслуговує на звання народної. На моє переконання, її “дзвінок” був добре спланованим трюком ”. - заявив народний депутат-нашоукраїнець Володимир Карпук.

“Якщо Тимошенко й надалі буде проводити свої політичні акції в жанрі “телефонних дзвінків”, то скоро вона може перевершити самого Коперфілда”, - з іронією заявив депутат.

“Вчора під час прес-конференції, Тимошенко продемонструвала чергове піар-шоу, в чому вона – неперевершена майстриня”. - сказав народний депутат – нашоукраїнець Павло Жебрівський, коментуючи поведінку прем’єр-міністра Тимошенко під час учорашньої прес-конференції, яка в присутності журналістів нібито подзвонила Президенту, який, нібито, не відповів на її дзвінок.

На переконання народного депутата, “така акторська гра вже перестає діяти на людей”. “Шоу, яке продовжує демонструвати Тимошенко, нікому не потрібне”, - додав він. “Якщо ж питання ставиться – хто в якому кріслі буде сидіти, то така розмова нікому не цікава, в тому числі і Президенту”, - зауважив Жебрівський.

“Юлія Тимошенко – це дистильована піар-технологія ХХ століття. Вона візуально прекрасна, вона вербально досконала, вона говорить все те, що хоче чути виборець, але вона - фальшива. І ця фальш з кожним днем стає все більш очевидною. Вчора прем’єр продемонструвала дуже гарну виставу, але сюжет цієї вистави занадто вже заяложений. Всім давно набрид її образ ображеної, скромної, працьовитої жіночки, якій, однак, злі люди заважають реалізувати наполеонівські плани”. - сказала народний депутат – нашоукраїнка Лілія Григорович, коментуючи поведінку прем’єр-міністра Тимошенко під час прес-конференції, яка в присутності журналістів нібито подзвонила Президенту, який, нібито, не відповів на її дзвінок.

На думку народного депутата, “Юлія Володимирівна мусила зіграти вчорашню виставу, навіть без надії на її великий успіх, щоб відвести увагу людей від справжнього дійства, яке відбувалось у парламенті 2 вересня”.

“Вчорашня поведінка Тимошенко на прес-конференції - яскравий приклад, коли в політиці керуються не відповідальними діями, а дешевими піар-ходами”.- сказав народний депутат – нашоукраїнець Андрій Парубій, коментуючи поведінку прем’єр-міністра Тимошенко під час прес-конференції, яка в присутності журналістів нібито подзвонила Президенту, який, нібито, не відповів на її дзвінок.

За його словами, “театральне шоу, яке влаштувала прем’єр для всієї країни, демонструє, що насправді БЮТ і його лідер не бажають порозуміння, а, навпаки, прагнуть дострокових парламентських виборів, а тому - роблять усе, аби очорнити Президента і “Нашу Україну”. За словами Парубія, “про це кількома днями раніше завідчила й поведінка Тимошенко у Москві”.

Замість післямови. Як кажуть в таких випадках: коментарі зайві. Між тим, ми принагідно, враховуючи початок передвиборчої боротьби, лише звертаємо увагу вибрців на щирість та правдивість народних обранців.

Вам - робити висновки, а нам - давати вам, для них, інформацію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.