Хроніки виборів. Ми не побачимо блоку НУ-ЄЦ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.10.2008 21:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5910

Лідер НСНУ В'ячеслав Кириленко заперечив можливість участі у майбутньому блоці Ющенка партії ЄЦ. Категорично й остаточно.

«В «Нашій Україні» ведуться дискусії щодо формату участі в майбутніх парламентських виборах. Зрозуміло, що блоку дев’яти політичних партій вже не буде. Також для нас є неможливим блокування з політичною партією «Єдиний Центр». - сказав Кириленко на брифінгу.

За словами Голови партії, «Наша Україна» або самостійно буде брати учать у виборах, або це буде блок Віктора Ющенка «Наша Україна», який передбачатиме обов’язкову участь Глави держави у виборчій кампанії».

Кириленко не виключає можливість створення такого блоку політичних партій. «Але учасником такого блоку не може бути партія «Єдиний Центр», - наголосив він.

Голова "Нашої України" назвав кілька причин неможливості такого блокування.

«По-перше, - зазначив Кириленко, - ЄЦ не має чіткої, визначеної ідеології».

«По-друге, - зауважив він, - ця політична сила утворилась за рахунок розколу всередині «Нашої України», тому наші партійці надзвичайно обурені такого роду діями». «Ми не бачимо жодної необхідності блокування з ЄЦ, - сказав політик. - Ця тема для нас навіть не є важливою для обговорення".

«Така позиція для нас є остаточною», - наголосив В’ячеслав Кириленко.

Тим часом, сам Президент Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання тележурналіста, не спростував й не підтвердив своєї особистої участі у виборчих перегонах, сказавши, що це питання розглядається.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.