Януковичу аж свербить запустити лохотрони

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.10.2008 14:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5914

Дострокові вибори до Верховної Ради України повинні відбутися якнайшвидше, заявляє лідер Партії регіонів України Віктор Янукович.

Про це повідомила прес-служба.

Однак, це не заважає йому стверджувати, що ПР проти позачергових виборів і наку ідею не підтримували. “Ні минулих, ні тих, що мають відбутися тепер” - зазначив він.

За його словами, протистояння на найвищих щаблях влади “досягло такого рівня, що може бути спровокований серйозний конфлікт, в який можуть бути втягнуті громадяни нашої країни”. Він вважає, що “верхівка зайнята виключно боротьбою за владні крісла”.

Янукович наголошує, що “панує хаос, не працюють ті державні механізми, які мають забезпечувати стабільність у суспільстві”. За його словами, результатом цього є зростання цін, погіршення життя людей. Він наголосив, що “у конфлікт вже втягують силові структури”, а “суди – в ручному управлінні”. “Це катастрофа”- вважає Янукович.

За його словами, єдиним виходом із ситуації є “звернення до народу”. Він додав, що “люди повинні прийти до виборчих урн і таким чином припинити існуючу вакханалію”. Лідер Партії регіонів підкреслив, що “якщо цього не трапиться, боюсь, запасу міцності у системі державної влади вже не вистачить”.

Як заявив Янукович, враховуючи ситуацію, яка склалася, “вибори повинні відбутися”. “На місце хаосу повинен прийти порядок. І робити це потрібно терміново” - додав він. За його словами, “досить ділити країну, нам всім потрібна стабільність”.

Від “Аратти”: Ми із розумінням сприймаємо страшилки від двічі несудимого громадянина, який, наразі, не приховує намірів опинитися у владному кріслі.

Проте, ми, слава Богу, поки не страждаємо на розлади пам'яті і добре пам'ятаємо, що за порядок принесла в Україну ПР, коли опинилася у владі. А порядок цей був реалізований у нашесті клептоманів, які тирили зі швидкістю $60 на секунду.

І що врешті, може бути жахливішим ніж влада невігласів "по-понятіям"?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.