Дострокові вибори вдарять по економіці

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.10.2008 15:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5922

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко пропонує Президенту відмінити дострокові парламентські вибори та наполягає на терміновому відновленні роботи парламенту.

Про це вона заявила, розпочинаючи позачергове засідання Уряду.

За її словами, народні депутати України мають повернутися до нормальної роботи і проголосувати низку рішень щодо запобігання негативним наслідкам світової фінансової кризи на економіку країни.

Глава Уряду підкреслила, що парламент також терміново має внести зміни до Державного бюджету на 2008 рік та передбачити необхідні заходи з підтримки фінансових ринків і окремих галузей економіки.

«Заради спокою, стабільності в країні, заради захисту людей, я звертаюся до Президента відмінити дострокові вибори і зробити все для того, щоб країна працювала злагоджено». - сказала Тимошенко.

Водночас Прем’єр-міністр України повідомила, що Уряд на сьогоднішньому засіданні обговорить питання щодо можливості фінансування дострокових виборів. При цьому Юлія Тимошенко заявила, що категорично проти дострокових парламентських виборів, оскільки, на її переконання, вони призведуть до хаосу й руйнації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.