Клерк гаранта зірвався на фальцети

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.10.2008 17:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5926

Підлеглі пана Балоги, невпинно продугуючи “звинувачення” проти легітимного прем'єр-міністра, вже, здається, повністю втратили відчуття міри й реальності.

Сьогодні прес-служба Президента розповсюдила повідомлення яке заслуговує на особливу увагу:

"Фінансова криза, що охопила світ, висвітлила повну безпорадність економічного блоку Кабінету Міністрів на чолі з Прем'єр-міністром Ю.Тимошенко.

Про це заявив заступник Глави Секретаріату Президента України Андрій Кислинський.

За його словами, у той час як уряди країн усього світу об'єднують зусилля для того, щоб ефективно боротися з наслідками фінансової кризи, Прем'єр-міністр уперто не помічає небезпеки, і замість того, щоб займатися предметними питаннями, завзято бореться з позачерговими виборами. А.Кислинський повідомив, що уряд сьогодні не проголосував за виділення коштів з державного бюджету на проведення позачергових виборів згідно з указом Глави держави.

Більше того, останнім часом складається враження, що проблеми світової економіки Ю.Тимошенко використовує з метою прикрити власну некомпетентність.

«Фактично списати власні прорахунки на зовнішні чинники», – констатував заступник Глави Секретаріату.

Він вважає, що в останні дні всі є свідками того, як БЮТ та його лідер розв'язують нову кризу – політичну, дестабілізуючи судову систему, блокуючи роботу силових структур та втручаючись в їхню діяльність. Останнє, за словами Андрія Кислинського, стало відповіддю на оприлюднення фактів можливої причетності Ю. Тимошенко до зради національних інтересів.

«Безумовно, такий розвиток подій не може бути невигідним дійсно проукраїнським політичним силам, з чого можна зробити висновок: сценарій має зовнішнє коріння», – сказав заступник Глави Секретаріату.

А.Кислинський вважає зрозумілим, що на фоні обвального падіння рейтингу БЮТ після низки його зрад у Верховній Раді та стрімкого зростання прибічників позачергових виборів, як єдиного цивілізованого європейського способу виходу із кризи, у Прем'єр-міністра немає іншого вибору, як знову задіяти через відомі технології «антикризового менеджера».

І не виключено, що вже завтра ми почуємо, що для порятунку в країні потрібна «сильна рука», мається на увазі Ю. Тимошенко. Не виключено також, що ці заяви будуть підтримані нашими сусідами. Фактично, це є завершення кастингу на роль ліпшого друга Росії», – сказав Андрій Кислинський.

На його думку, у цій ситуації можна констатувати, що кожен день її перебування на посаді голови виконавчої влади завдає значних збитків простим громадянам України. «Замість того, щоб хапатися за крісло, чи не варто поступитися молодим людям, фахівцям, які за підсумками позачергових виборів сформують коаліцію та уряд і зможуть ефективно боротися з економічними наслідками роботи уряду Ю.Тимошенко», – констатував Андрій Кислинський".

Замість післямови. Як ми не намагалися знайти логіку пропонованих позачергових виборах, як порятунком від світової фінансової кризи, так і не змогли знайти. Особливо в частині зв'язку саме порятунку для економіки і нас, громадян, фактом виділення грошів на проведення цих, за словами пана Кислинського, рятівних виборів.

Із здивуванням ми прочитали його безапеляційний висновок, про катастрофічне падіння рейтингу БЮТ. Наразі, хотілося б побачити й докази у вигляді соціологічних досліджень цунтрів, не пов'язаних із СП. Бо у нас, рядових виборців, виникла підозра, що пан Кислинський переплутав рейтинг, який послідовно забезпечує команда Балоги Президенту із рейтингом блоку, який несе політичну відповідальність за дії чинного прем'єра.

Ми не здивовані закликами до відставки прем'єра. Це повністю випливає із майже річних зусиль СП по дестабілізації ситуації в Україні. Але нас неабияк заінтригувала фраза про "молодого прем'єра" (нібито Тимошенко - не менш, як пенсійного віку). Бо насправді цікаво, кого ж мав на увазі пан Кислинський: себе, Балогу, Кириленка чи когось із родичів гаранта?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.