Регіонали перетворюють людську трагедію у передвиборчий піар

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.10.2008 16:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5932

Партія регіонів заснувала фонд зі збору коштів для викупу українських громадян.

Про це повідомила прес-служба.

Передати такі кошти в фонд уже зголосилися депутати від Партії регіонів Борис Колесніков, Едуард Прутнік, Євгеній Геллєр, Володимир Зубик та інші регіонали.

Напередодні родичі екіпажу судна «Фаїна» після зустрічей з першим заступником секретаря РНБО Степаном Гавришем та Уповноваженою Верховною Радою з прав людини, регіоналкою, Ніною Карпачовою ухвалили рішення збирати викуп за полонених моряків власними силами.

Замість післямови. На наше переконання, навіть брудні політики мають знати міру у цинізмі передвиборчих лохотронів. І повинні існувати теми, які використовувати для піару на виборах - просто нижче людської гідності.

До таких належить біда, у яку потрапили 17 моряків, громадян України, яким держава, продаючи зброю іншій державі, не спромоглася забезпечити щойменші умови безпеки при виконанні їхньої роботи.

Тепер наші державні очільники публічно демонструють власну безпорадність.

На наше глибоке переконання, взагалі, замість улаштування дебільних шоу, варто було б, в першу чергу, державним очільникам варто було б без посередників, провести переговори із піратами, а потім, сплативши викуп, відшкодувати заподіяну шкоду із осіб, винних у невиконанні елементарних правил безпеки транспортування військових вантажів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.