СБУ охоронятиме родича Підрахуя

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 16.10.2008 16:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5943

СБУ надала голові Печерського районного суду м. Києва Володимиру Колесниченку охорону.

Рік тому. Колениченко демонструє журналістам вкрадену печатку суду

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Як повідомляє прес-служба, охорону судді надано після відповідного його звернення до служби.

У прес-службі також відзначають, що про таке рішення сьогодні письмово повідомлено міністра МВС України Юрія Луценка з проханням сприяти силами судової міліції у розблокуванні Печерського районного суду та відновленні його законної діяльності.

Як повідомлялося раніше, Президент Віктор Ющенко відновив на посаді голови Печерського районного суду міста Києва Володимира Колесниченка.

Згодом окружний адміністративний суд міста Києва призупинив дію Указу Президента про звільнення з посади голови Печерського суду столиці Інни Отрош.

Народний депутат Андрій Портнов наголосив, що дивним чином позиція Глави держави збіглася з учорашньою заявою члена фракції Партії регіонів Сергія Ківалова, що у випадку ліквідації Окружного адміністративного суду його функції буде виконувати Печерський суд. Портнов наголосив, що така заява Ківалова збіглася з Указом Президента про призначення “кума Ківалова Володимира Колесніченка” головою Печерського суду.

“Це свідчить про скоординовану позицію Партії регіонів та Секретаріату Президента в реорганізації судочинства”, - сказав народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.