Уряд затвердив антикризові заходи

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.10.2008 21:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5957

Уряд затвердив перелік заходів щодо захисту України від можливих наслідків світової фінансової кризи.

Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на прес-конференції за підсумками позачергового засідання Уряду.

Глава Уряду повідомила, що зазначений перелік складається із 40 пунктів. За її словами, Уряд запропонує Раді національної безпеки і оборони взяти рішення Уряду за основу створення Загальнонаціонального плану захисту України від наслідків світової фінансової кризи.

Юлія Тимошенко пояснила, що перелік заходів, запропонований Урядом, спрямований на захист фінансової системи країни, дотримання високої макроекономічної політики та на захист громадян від можливих наслідків кризи.

Водночас Прем’єр-міністр відзначила, що завдяки надійній банківській системі та стабільному функціонуванню фондових ринків Україну світова фінансова криза не торкнулася. „Я переконана, що ми всі виклики світової фінансової кризи пройдемо спокійно, успішно, без зайвих і непотрібних потрясінь”, - наголосила Юлія Тимошенко. Глави Уряду додала, що для цього, в першу чергу, необхідна злагоджена робота всіх гілок влади та відновлення нормальної, ефективної роботи Верховної Ради України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.