Хуторянські політикани продемонстрували: криза - ніщо, лохотрони - головне

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.10.2008 13:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5960

Представники фракцій Партії регіонів та Блоку Литвина не беруть участі в сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді щодо подолання кризи.

Зокрема, на зустріч, ініційовану прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, прийшли депутати від фракції БЮТ Іван Кириленко, Андрій Кожем'якін, Валерій Писаренко. Крім того, участь у засіданні беруть депутати від фракції НУ-НС Юрій Кармазін, Тарас Стецьків, Микола Катеринчук, Борис Тарасюк та лідер фракції КПУ Петро Симоненко. В той же час лідера фракції НУ-НС В’ячеслава Кириленка немає.

Не беруть участі в нараді і голова ВР Арсеній Яценюк та його перший заступник Олександр Лавринович. Керівництво ВР представляє тільки заступник голови ВР Микола Томенко.

Між тим, за інформацією прес-служби ВР, Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк не отримував запрошення на засідання голів фракцій Верховної Ради за участю прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як повідомлялося раніше, 19 жовтня прем'єр-міністр України Тимошенко у телезверненні до народу запропонувала створити коаліцію на основі всіх фракцій парламенту і переформатувати під неї Кабінет міністрів.

«На базі такої коаліції я пропоную терміново переформувати Кабмін і створити уряд захисту України від світової фінансової кризи», - заявила Тимошенко, підкресливши, що такий уряд повинен мати можливість миттєво реагувати на всі зовнішні і внутрішні виклики, що виникають в наслідок кризи.

Прем'єр-міністр закликала лідерів фракцій парламенту зібратися 20 жовтня о 12.00 у Верховній Раді для обговорення цього питання.

Від “Аратти”: як виявилося на практиці, керівництво парламенту та лідери певних фракцій себе вже громадянами не вважають. Тобто, окрім публічного телезвернення їм, як виявилося, потрібно щось більше, аби піднятися із владного стільця і зійти із своїх висот до уваги на певну політичну пропозицію. Це, ми зауважили до речі, бо перед телекамерами та агітмасовках ті ж самі особи розповідають нам дещо інше. Як на нас - сьогоднішня реакція хуторянських політиканів, очевидно, засвідчила - особисто їм на портеби громадян, захист їхного добробуту - просто наплювати. Втім, ми сподіваємося на адекватну реакцію опльованих громадян. Біля вибочих урн, щонайменше .


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.