Президент Ющенко підтримав Тимошенко чи ...?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 20.10.2008 16:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5966

Президент Віктор Ющенко збирається провести зустріч з лідерами парламентських фракцій, щоб обговорити світову фінансову кризу.

"У мене є мета отримати підтримку у тих законопроектах, які ми сьогодні на РНБО обговоримо. Нас має об'єднати процес виходу з кризових викликів, які сьогодні вже отримали ряд секторів національної економіки через обвал експортної позиції, проблем платіжного характеру, зменшення валютної виручки", - зазначив президент на засіданні РНБО в понеділок.

"Це речі закономірні і знаходяться в ланцюговій реакції, але мета РНБО дати відповідь на ці виклики. Ніколи я не піду на речі, які будуть не раціоналістичні, не додають нічого з точки зору угамування ситуації. Переконаний, що нам треба говорити відверто чесно, і тоді всі кроки, які будуть прийматися, будуть сприйматися як виключення, але достатні, щоб справитися з цією проблемою", - додав Ющенко.

Він не став деталізувати інструменти, які пропонуються експертами, зазначивши, що РНБО має їх спершу обговорити і дати політичний акцепт.

Як відомо, зранку Юлія Тимошенко спробувала провести в парламенті зустріч з лідерами фракцій, але на неї прийшли лише БЮТ, представники КПУ та дрібні представники НУНС.

Від “Аратти”: враховуючи передвиборчу ситуацію та попередні заяви гаранта, ми навіть боїмося припустити, що за для подолання кризи, яка насувається, Президент несподівано не тільки підтримав прем'єра, а як належить шляхетному чоловікові - підставив їй плече. За ради нас, виборців. За ради України.

Втім, у реальному житті, скоріш за все - буде інакше. Мавпування опонентів - примітивна технологія, яка, до речі, активно застосовувалася у виборчих лохотронах ПР. Пам'ятаєте?

Якщо це не так, ми будемо щасливі помилитися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.