До Ющенка босоніж

Автор/джерело -  © «Рівненська газета»



Дата публiкацiї - 1.08.2006 13:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=599

Мешканець Кузнецовська Олег Шинкаренко босоніж прямує до Президента України в Київ. Свою акцію він назвав “Гола правда”. До Віктора Ющенка у чоловіка три вимоги — припинити беззаконня в Україні, корупцію в місцевих судах та допомогти провести світло на дачу, яка за 200 метрів від Рівненської атомної електростанції.

Мешканець Кузнецовська впевнений, що дійти до Президента йому ніхто не завадить

У кишені в Олега Шинкаренка — лише дві гривні, паспорт, мобільний телефон та зарядний пристрій до нього. Босі ноги та мінімум одягу. Свою акцію він так і назвав — “Гола правда”.

— Та неправда, та корупція, яка є в Україні, те беззаконня не дають людям жити. Люди не можуть захиститися нічим. Це особисто мене дістало, — наголошує чоловік.

Про його серйозні наміри свідчить документ з підписом та печаткою міськвиконкому.

— Це для правоохоронців, — зазначає пан Олег. — Щоб не сприйняли мене за божевільного.

Упевнений, дійти до Президента йому ніхто не завадить. А тих, кого зустрічав дорогою, до його акції або байдужі, або підтримують.

До Києва пан Олег вирушив зранку 25 липня. Каже, через рани на ногах перервав пішу ходу до Президента. Зупинився у брата в Рівному. Як тільки рани загояться, чоловік обіцяє пройти іще понад триста кілометрів. Під стінами Секретаріату Президента України він збирається влаштувати прес-конференцію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.