Кириленко підтвердив: під шумок кризи Банкова проштовхує свій інтерес

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.10.2008 13:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5991

Лідер НСНУ В'ячеслав Кириленко традиційно звнувачує БЮТ, при тому не приховучи “хитрощів” Банкової.

Фракція Блоку Тимошенко відмовляється працювати в парламенті, таким чином торпедуючи прийняття парламентом взагалі будь-якого рішення.

Про це під час брифінгу в кулуарах ВР сказав голова партії "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко.

Він підкреслив, що, приймаючи урядовий антикризовий пакет, “необхідно вилучити норми, які б'ють по малозахищеним верствам, додати норму про фінансування позачергових виборів, і голосувати”.

“Однак ця позиція не знаходить підтримки у БЮТ. Тому що вони ваажають, що має бути тільки по -їхньому. Але це - не демократія, це не підхід до розв’язання економічної кризи”, - переконаний нардеп.

Кириленко нагадав, що “перший антикризовий законопроект внесла “Наша Україна” за ініціативи народного депутата Ксенії Ляпіної. "В ньому містилися прозиції щодо створення і наповнення Стабілізаційного фонду, пропозиції щодо збільшення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та пропозиції щодо виділення коштів на позачергові вибори”.

“Вже точно можна сказати, що така примітивна позиція депутатів-"бютівців" б’є по тому ж урядовому антикризовому пакету", - зауважив В'ячеслав Кириленко.

Замість післямови. Очевидно, що голосування гамузом: за антикризові закони і фінансування виборів - це навіть не наперстки. Проте, саме на цьому наполягає, як виявилося, комада Президента.

Принагідно зазначимо, що сама ідея дострокових виборів парламенту, згідно із різноманітними соціологічними дослідженнями, не знаходить підтримки більш як половини виборців. А про популярність в народі Президета Ющенка, взагалі казати вголос соромно.

Проте, як бачимо, дехто сорому не йме.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.