В Україні скінчилися співочі таланти. Переходимо на імпорт збоченців

Автор/джерело -  © Korrespondent.net



Дата публiкацiї - 23.10.2008 15:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5995

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що російському співаку Борису Мойсеєву запропонували представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2009, який пройде в Москві.

Україна запропонувала Мойсеєву представити її на Євробаченні

Музикантові також надійшли пропозиції про участь в Євробаченні від Росії та Білорусі. Президент останньої Олександр Лукашенко нібито особисто звернувся до Мойсеєва, уродженця Могильова.

За словами музиканта, він наразі не знає, гідність якої країни буде захищати на Євробаченні-2009. Рішення він прийме через тиждень.

***

Нагадаємо, Росія здобула право на проведення Євробачення-2009 після того, як представник цієї країни - співак Діма Білан з піснею Believe Me – переміг на цьогорічному конкурсі. Українська учасниця Ані Лорак зайняла друге місце.

У червні українська зірка Вєрка Сердючка, яка завоювала друге місце на Євробаченні-2007, заявила про намір у 2009 році представити на цьому конкурсі Великобританію. Чи говорила українська провідниця серйозно, залишається тільки здогадуватися.

У вересні цього року організатори Євробачення прийняли нові правила визначення переможця конкурсу.

Від "Аратти": Ми так і не зрозуміли: - чи то в Україні, яка завжди славилася своїми співочими талантами, не лишилося жодного співака, чи то організатори Євробачення вирішили перетворити це ТБ-шоу на ГЕЙ-шоу, чи комусь конче потрібно, щоб Україна у світі мала стійкий імідж збоченців.

Ну справді, де це бачено - взяли і направили цього року на конкурс "натуралку" Ані Лорак, в той час, як перші місця віднедавна посідають як не лесбійки, так гомики.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.