Донецькі комуністи спробували штурмувати ОДА. Невдало

Автор/джерело -  © Остров



Дата публiкацiї - 29.10.2008 12:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6039

Донецьку відбулися зіткнення між учасниками комуністичного пікету і співробітниками міліції, - пікетувальники пішли на прорив, щоб поручкатися із Ющенком.

Група учасників акції протесту проти політики Президента Ющенка з криками «Руки геть від народу» спробувала прорвати оточення перед будівлею Донецької обласної державної адміністрації.

Правоохоронці вжили силових заходів, щоб не допустити мітингуючих до будівлі ДОДА, де зараз за участю Президентів України і Польщі проходить підсумкова сесія IX Форуму «Україна - Польща».

Видання відзначає, що міліція не перевищувала своїх повноважень, проте в результаті зіткнення декілька чоловік, що намагалися прорвати міліційне оточення, було звалено на землю.

Акція протесту проти Віктора Ющенка, організована Донецьким обкомом КПУ, проходить в даний час біля бібліотеки ім. Крупської в центрі Донецька.

До будівлі облдержадміністрації учасників акції не пропускають правоохоронці. Вся площа перед ОДА по периметру заблокована турнікетами.

Близько 70 учасників комуністичного пікету вимагають пропустити їх до місцевого Білого дому і дозволити вручити Президентові України Віктору Ющенку свої вимоги. Комуністи, переважно літні люди, мітингують під гаслами «Україна не Ющенка», «Ми за дружбу з Росією», «Діти Донбасу проти Ющенка»

«Якщо нас туди не пропустять, ми перекриємо дорогу», - пообіцяв виступаючий на мітингу перший секретар обкому КПУ, народний депутат України Микола Кравченко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.