У вечірньому зверненні до народу Ющенко оголосить про розпуск Верховної Ради?

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 2.08.2006 19:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=605

«Наш Президент - такий інтелектуал, що може ще і передумати в останню хвилину, відмінивши свій власний указ, який ще не обнародуваний», - повідомив Тарас Чорновіл. Сам народний депутат упевнений в тому, що зараз, швидше за все, відбудеться розпуск парламенту.

Сьогодні прес-секретар Президента Ірина Геращенко заявила журналістам, що Секретаріат передасть телеканалам запис спеціального телевізійного звернення Президента Віктора Ющенка до нації. Є всі підстави вважати, що саме в цьому телезверненні глава держави повідомить про рішення припинити повноваження нинішньої Ради, пише «Оглядач».

Указ про розпуск парламенту підписаний

«Ми зібралися для того, щоб порадитися, чи підписуватимемо цю х…ню, яку Президент називає Універсалом», - так депутати з ПР коментують екстрене засідання ВР, яке почалося о 17.00.

Представники ПР сумніваються в тому, що Президент наважиться ініціювати розпуск парламенту, розуміючи реальну загрозу власного імпічменту.

Разом з тим, член ПР Дмитро Святаш сказав: «Схоже на те, що указ Президента про розпуск парламенту вже у канцелярії Верховної Ради. Я його не бачив, але схоже на те, що так і є».

Його колега по фракції заявив кореспондентові «Оглядача», що цей указ був підписаний Президентом «вночі нишком і зараз, дійсно, лежить в канцелярії парламенту».

Олександр Мороз оголосив перерву в роботі Верховної Ради

Перед цим він наголосив, що засідання не закривається, а в ньому береться перерва.

Мороз також сказав, що про продовження роботи Ради повідомить пізніше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.