Відомим столичним жебракам Черновецькому і Довгому винні всі кияни

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 30.10.2008 17:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6051

Київська міська рада вирішила компенсувати витрати керівництва Київради і Київської міської державної адміністрації за використання особистих легкових автомобілів в службових цілях.

Таке рішення Київрада прийняла на сесії, внісши зміни в міськбюджет-2008.

«... Починаючи з 1 листопада 2008 року впровадити виплату компенсації керівництву... за використання особистих легкових автомобілів для службових поїздок», - сказано в рішенні.

Воно прийняте з урахуванням рішення Київради від 18 вересня, яким рада вирішила продати майно свого автотранспортного підприємства на аукціоні.

Розміри компенсацій і джерела їх фінансування в рішенні не вказані.

Проте, в рішенні сказано, що порядок компенсації визначений наказом Міністерства фінансів і Міністерства економіки про затвердження норм коштів на представницькі цілі, рекламу і використання особистих автомобілів для службових поїздок.

Як повідомлялося, Черновецький має намір особисто брати участь в аукціоні з продажу службових автомобілів чиновників Київської міської державної адміністрації.

Київська міська рада вирішила продати на аукціоні майно комунального підприємства «Автотранспортне підприємство Київради».

Від “Аратти”: все б воно нічого, тільки не зрозуміло, як бути із особистим автопарком Черновецького. Невже він також потрапить на утримання столичної громади?

Втім, яка різниця. Все вже і так розкрадене.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.