Криза - ніщо, лохотрони і ширка - понад усе

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.10.2008 13:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6053

“Наша Україна” готується зірвати прийняття закону про подолання наслідків світової фінансової кризи в Україні якщо не буде виділено гроші на дострокові парламентські вибори.

Про це повідомив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, коментуючи результати погоджувальної ради.

«Під час погоджувальної ради «Наша Україна» у категоричній формі поставила вимогу врахувати поправку Ляпіної до президентського законопроекту щодо антикризових заходів у частині виділення півмільярда гривень на проведення дострокових виборів», - сказав він.

«За умови неврахування поправки Ляпіної вони готові йти на зрив прийняття закону про подолання наслідків світової фінансової кризи в Україні», - повідомив Кожем’якін.

Водночас, публічні заяви самих нардепів-нашоукраїнців свідчать про те, що наразі, установка банкової знаходить все менше підтримки.

“Не дивлячись на те, чи підтримає український парламент поправку депутата Ляпіної щодо фінансування дострокових парламентських виборів, чи не підтримає, хочу запевнити, що всі депутати від “Нашої України” будуть голосувати за прийняття президентського антикризового законопроекту”. - сказала народний депутат-нашоукраїнка Лілія Григорович.

“Цілком логічно вирішувати одночасно і економічну, і політичну кризи”, - зауважила народний депутат. У зв’язку з цим, поправку Ляпіної вона назвала “об’єктивною і справедливою”, такою, що “служить вирішенню тієї політичної кризи, яка в українському парламенті очевидна і реальна”.

“Ми будемо голосувати за антикризовий законопроект в будь-якому випадку”, - ще раз наголосила Григорович. “Але політичну кризу треба вирішувати, оскільки ми її будемо відчувати повсякчас”, - зауважила народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.