Яценюк поїхав до гаранта просити заспокоїти Ляпіну і її компашку

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 31.10.2008 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6056

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сьогодні спробує переконати Президента Віктора Ющенка в необхідності голосування фракцією НУ-НС за антикризовий законопроект без включення до нього поправки народного депутата Ксенії Ляпіної про виділення коштів на проведення виборів.

Про це журналістам повідомив голова фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Арсеній Петрович нам щойно сказав: я їду до Президента вирішувати питання. Яценюк нас запевнив, що спробує переконати Президента у тому, щоб він вплинув на свою фракцію для того, щоб нарешті був проголосований антикризовий законопроект… Сподіваємось, що переговори Яценюка з Президентом будуть позитивні. Як буде вирішено це питання, буде видно о 16:00", - сказав Кириленко.

Як повідомлялося раніше, голосування у другому читанні антикризового законопроекту, поданого Президентом України наразі загальмовано у зв'язку із позицією НУ, яку підтримує фракція ПР та Блок Литвина, яка полягає у обов'язковому включені до антикризового пакету пункту про фінансування дострокових виборів. Ця ініціатива нардепа від НУ Ляпіної з'явилася після того, як законопроект про виділення коштів на вибори не набрав 226 голосів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.