Сафарі на маленьких українців. Неповнолітній мажор холоднокровно вбив людину

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.11.2008 12:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6063

На трасі Київ - Харків - Довжанський в Дергачьовському районі вчора близько 22:00 водій «Ауді А-8» на смерть збив пішохода – 19-річного студента одного з харківських вузів - і втік з місця події.

Пізніше, за інформацією ЦГС МВС, з`ясувалося, що за кермом машини був син депутата обласної ради.

Як повідомили в ЦГС МВС України в Харківській області, «за гарячими слідами» правоохоронці на перетині доріг Київ - Харків - Довжанський і Харків - Щербаковка виявили автомобіль «Ауді» з характерними для такого ДТП пошкодженнями: розбите лобове скло, вм`ятини на капоті. Поряд була молода людина, яка представилася правоохоронцям Дмитром Каратумановим і вказала дату народження 1989 рік. Від пояснень у присутності адвоката він відмовився, після чого його доправили до лікарні швидкої і невідкладної допомоги.

Як з`ясувалося пізніше, повідомили в міліції, номери автомобіля, за кермом якого перебувала молода людина, належать зовсім іншій машині, а хлопець на два роки молодший – йому 17 років, і сідати за кермо він не мав права.

Від “Аратти”: як ми вчергове переконалися, слуги народу нині аж ніяк не бідують, бо з вигляду надзвичайної зайнятості дерибаном, навіть не можуть побачити, чи всі автівки знаходяться у гаражі.

І дітей, слуги народу виховують, очевидно, відповідно до свого світогляду - у надзвичайній повазі до електорату, тобто нас із вами. Тобто цей конкретний приклад вчергове і наочно засвідчив - ми для отих панів не більше за бидлоту.

Проте у нас, маленьких українців, яких великі діячі вважають бидлом, є до великого діяча, Генерального прокурора Олександра Медведька запитання: коли ж врешті ви почнете виконувати Конституцію та вимоги Кримінального Кодексу?

Ми також звертаємося публічно до гаранта наших конституційних прав Президента Віктора Юшенка і відповідно до Конституції України вимагаємо публічного звіту перед нами, виборцями, про виконання правоохоронними органами, зокрема ГПУ конституційних гарантій громадянами України та його особистого виконання конституційного обов'язку в цій сфері.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.