Наша пісня гарна й нова.... Ющенко знову завів стару платівку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.11.2008 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6067

Президент Віктор Ющенко вважає, що у парламенті ніхто не довіряє прем’єру Юлії Тимошенко, а тому треба вибори.

Відповідаючи на запитання представників ЗМІ щодо можливості відновлення коаліції у Верховній Раді, Віктор Ющенко зазначив, що це питання полягає «у довірі Прем'єр-міністру». Це Президент сказав сьогодні, перебуваючи на Буковині у райцентрі Вижниця.
Глава держави зазначив, що на сьогодні не бачить жодної політичної сили в парламенті, окрім БЮТ, яка могла би у рамках переговорного процесу підтримати чинного Прем'єр-міністра.

Віктор Ющенко також наголосив, що Президент не має компетенції щодо формування коаліції. «Це відповідальність тих політичних сил, які входять до парламенту. Я переконаний: якби Прем'єр по відношенню до коаліції вела себе чесно, не вела закулісних переговорів, не брала консультацій, як розвертати курс України у другу сторону, – ця коаліція працювала б іще багато часу», – зазначив він.

Президент додав, що саме через відсутність довіри фракція «НУ–НС» не має бажання повертатися в коаліцію. Віктор Ющенко вкотре наголосив, що позачергові вибори у цій ситуації – єдиний конституційний вихід.

Замість післямови. Усім зрозуміло, що, окрім пана Президента, що не фракція НУ-НС не довіряє Тимошенко, а тільки її менша частина, на чолі із НУ. Про це свідчать результати поіменних голосувань у парламенті.

Усім зрозуміло, що найбільш зацікавленими у виборах, окрім гаранта, є московський агент впливу у вигляді ПР.

Проте, Президенту Ющенку варто було б казати не про довіру слухняних і залежних від Банкової слуг народу, а про довіру самих виборців.

А в цій царині, як показують усі відомі соціологічні дослідження, у Президента - явні проблеми. Не довіряє вам, Вікторе Андрійовичу, більшість із нас, виборців. І НУ, разом із ЄЦ - не пишаються популярністю в народі.

І варто б замислитися в чому ж причина? Можемо повідомити - у тупенькому кидалові ( вибачайте за народний сленг). Про що свідчить і те, що більшість виборців вже й не сподівається, що дострокові вибори, якщо відбудуться, - будуть чесними.

Можемо порадити також, подивитися соціологічні дослідження 2004 року. Тоді, перед Майданом, і рейтинг гаранта був мізерний і люди не сумнівалися у владному шахрайстві на виборах.

Корисно іноді згадувати минуле, чи не так?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.