На космольончиків порушать ще одну справу. За тарифи на проїзд

Автор/джерело -  © FINANCE.UA



Дата публiкацiї - 3.11.2008 18:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6070

Антимонопольний комітет України (АМКУ) пропонує Кабінету міністрів створити робочу групу для вивчення обґрунтованості підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті в Києві.

Як повідомив виконуючий обов'язки голови комітету Олександр Мельниченко на брифінгу в понеділок, відповідний лист він направив першому віце-прем'єрові Олександру Турчинову.

На його думку, у робочу групу повинні ввійти, зокрема, представники міністерств юстиції, економіки, а також АМКУ.

За словами Мельниченка, на сьогоднішній день у комітету викликають сумніви деякі складові тарифів.

В.о. голови АМКУ також відзначив, що столична влада залишила без відповіді звернення комітету із проханням обґрунтувати підвищення. У зв'язку з цим його відомство порушило справу відносно комунального підприємства (КП) "Київпастранс", що не надало відповідну інформацію.

На думку Мельниченка, до закінчення розслідування підвищення тарифів на проїзд у столиці, їх необхідно зберегти на попередньому рівні.

Як повідомлялося раніше, у результаті рішення міської адміністрації з 4 листопада 2008 року в Києві підвищуються тарифи на проїзд у громадському транспорті. Вартість одноразової поїздки в метро складе 2 грн, у наземному транспорті (автобус, тролейбус, трамвай) - 1,5 грн, якщо талон придбаний попередньо, і 2 грн, якщо пасажир купує його в кондуктора.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.