У БЮТ знають: гарант розмістив у СБУ замовлення на нардепів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.11.2008 12:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6084

Українське суспільство вкотре стало свідками того, як проти політичної сили БЮТ розпочалась чергова масована атака організована Банковою і озвучена в.о. голови СБУ паном Наливайченком.

Про це заявив нардеп, генерал СБУ Андрій Кожемякін.

“В умовах економічної кризи, коли держава потребує об’єднання зусиль та повної консолідації дій усіх гілок влади, Президент Ющенко та його оточення вперто продовжує брудну війну проти Юлії Тимошенко та політичної сили, яку вона очолює. При цьому, викликає особливу тривогу, що інструментом для залякування своїх політичних опонентів, політикани з Банкової використовують СБУ”. - сказав Кожемякін.

Він підкреслив, що визначені законодавством і Конституцією функції спецслужби визанчають для неї зовсім інше правове поле. “Прикро, що з державного органу, який повинен забезпечувати безпеку держави від зовнішніх та внутрішніх загроз, СБУ поступово перетворюється у зливний бачок компромату. Особливе занепокоєння викликає те, що особа, яка зобов’язана свято виконувати закон і Конституцію України, стала трубадуром абсурдних обвинувачень на замовлення. Своєю поведінкою і постійною присутністю на телеекранах з шокуючими і водночас безглуздими обвинуваченнями, пан Наливайченко ганьбить честь та гідність офіцера і повністю нівелює почесний обов’язок служіння Україні”. - заявив Кожемякін.

Нардеп порадив пану Наливайченку покинути службу, аби зосередитися на іншій сфері діяльності, до якої, на думку Кожемякіна, у того більший хист. "Якщо пану Наливайченку кортить стати телезіркою, то йому краще добровільно залишити службу у СБУ і влаштуватися шоуменом на телебаченні. Лякати людей страшилками у нього вийде краще, аніж керувати Службою Безпеки України". - заявив він.

Разом із тим, Кожемякін підтвердив, що публічні закиди чиновника високого рангу не можуть минутися безвідповідально і БЮТ буде вживати кроків, передбаченних чинним законодавством, для припинення подібних дій, від кого б вони не виходили.

“Політична сила Блок Юлії Тимошенко буде вживати всіх заходів для того, щоб притягнути Наливайченка до відповідальності за незаконну, непрофесійну діяльність та відверті наклепи на прем'єр-міністра України і народних депутатів України”. - заявив Кожемякін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.