Замість того, щоб вирішувати державні проблеми, Банкова дрібно інтригує

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.11.2008 13:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6085

Заступник голови фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Тарас Стецьків вважає дії Служби безпеки України щодо народного депутата Геннадія Москаля несерйозними і політично замовленими.

Про це Тарас Стецьків заявив, на прес-конференції.

Коментуючи заяву в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка про задокументовані факти корупційної діяльності Москаля, Тарас Стецьків зазначив: «Там ідеться про те, що хтось-комусь видавав посвідчення учасників бойових дій. Це все є несерйозно і лише підтверджує одну річ: в Україні давно перестали займатися стратегією розвитку держави. В Україні продовжують займатися чварами, які з кожним днем набувають все більш гидотних і недостойних форм».

Якнаголосив Тарас Стецьків, на його думку, «це є чистої води політичне замовлення».

«І це означає, що ми скочуємося то тієї позиції, коли забувається, для чого люди приходять в політику», - сказав народний депутат.

Як повідомлялося раніше, в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко публічно звинуватив Геннадія Москаля у скоєнні кримінального злочину - підробленні документів. «За результатами дослідчої перевірки СБУ задокументовано корупційну діяльність народного депутата України Москаля, пов’язану, насамперед, p порушенням закону про статус ветеранів війни», - сказав Наливайченко, пояснивши при цьому, що йдеться про незаконне надання документів «чиновникам або ж просто хабарникам», які жодного відношення не мали до бойових дій, а тому не мали жодного права вважатися ветеранами.

Як наголосив Наливайченко, «СБУ не тільки задокументовано, але й передано у Генпрокуратуру для порушення кримінальної справи усі матеріали, пов’язані з корупційними діяннями саме цього народного депутата України».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.