Москаль ініціює створення слідчої комісії по СБУ. Не тим займаються

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 10.11.2008 15:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6093

Народний депутат України Геннадій Москаль буде наполягати на створенні в парламенті спеціальної слідчої комісії щодо незаконних дій СБУ.

Про це повідомила прес-служба.

За словами Геннадія Москаля, приводом для такого рішення є останні події на території Криму. Зокрема, як зазначає Москаль, останніми днями на території півострова група співробітників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ відвідує громадські організації та просить підписати заздалегідь складеного СБУ листа, «з метою моєї компрометації».

В даному листі йдеться про нібито причетність його, Москаля, до різного роду корупційних діянь та інших протиправних дій.

Однак народний депутат ставіть під сумнів "успіх" цієї протизаконної акції СБУ, оскільки більшість громадських організацій, за його даними, відмовляються підписувати ці листи.

Як повідомлялося раніше, на минулому тижні, в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко повідомив журналістам, що передав кримінальну справу на нардепа Москаля до ГПУ. Офіційного підтвердження цього факту від ГПУ поки не було.

За словами Голови ВР Арсенія Яценюка, ніяких подань на притягнення нардепів до кримінальної відповідальності, станом на сьогодні, до парламенту ні звідки не надходило.

За словами Наливайченка, завтра на засіданні координаційної ради із боротьби із корупцією, він оголосить інформацію про інші злочини, нібито скоєні нардепами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.