Ющенко і Янукович повинні публічно взяти відповідальність, а не інтригувати під ковдрою

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.11.2008 14:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6106

Вже для всіх очевидно, що гарант, руки якого ніколи не крали, і двічі не судимий Янукович домовилися й діють спільно. Ім пора про це публічно сповістити виборців.

«Віктор Ющенко та Віктор Янукович повинні взяти на себе відповідальність за ситуацію в Україні, а не тишком-нишком керувати державою», - на цьому наголосив Заступник Голови Верховної Ради, член БЮТ Микола Томенко, коментуючи події у ВР.

За його словами, сьогодні очевидно, що Президент та лідер Партії регіонів домовилися про спільні дії в парламенті та про спільну діяльність на перспективу. Це підтверджується злагодженим голосуванням у ВР, спільними цілями та відповідними заявами представників обох цих команд.

«Такі спільні дії, зокрема, звільнення Арсенія Яценюка, обрання нового Голови Верховної Ради та можливе звільнення і формування нового Уряду, повинні відбуватися цивілізовано та згідно з законом. В цій ситуації менш значимі партійні інтереси чи цілі певних політиків, натомість більш важливо, щоб за таких обставин не постраждали національні інтереси та імідж України у світі як демократичної країни», - зазначив Микола Томенко.

Найголовніше, за його словами те, що нарешті необхідно зупинити тіньовий характер керування країною командами Віктора Ющенка та Віктора Януковича.

«Президенту та лідеру Партії регіонів необхідно піти цивілізованим шляхом: оприлюднити спільний план дій та взяти на себе відповідальність за ситуацію, до якої призвела їхня спільна діяльність. І вже потім здійснювати кадрові зміни, відповідно до законодавства», - зазначив Микола Томенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.