Працедавці проігнорували ініціативу гаранта і соціальне партнерство

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 12.11.2008 17:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6109

Представники працедавців не з’явилися на позачергове засідання Національної трибічної соціально-економічної ради при Президентові України. Очевидно, не обійшлося без Балоги.

Про це на початку засідання повідомив заступник голови федерації профспілок України Григорій Осовий.

Осовий підкреслив, що профспілки 22 жовтня ініціювали засідання Національної трибічної соціально-економічної ради про вплив світової фінансової кризи на соціально-економічну ситуацію в Україні.

"Уряд відразу відгукнувся на нашу ініціативу, а працедавці до останнього намагалися зволікати терміни його проведення. За декілька днів до засідання в режимі консультацій ми погоджували порядок денний і порядок проведення засідання, а вчора отримали з Секретаріату Президента з підписом його керівника Віктора Балоги повідомлення, що Секретаріат вважає за доцільне перенести засідання. Сьогодні ми до останнього чекали появи і реєстрації представників працедавців, але вони так і не прийшли. Це не є добрим прикладом соціального діалогу і партнерства", - заявив Осовий.

Засідання розпочате у присутності двох сторін - урядової на чолі з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко (присутні 21 з 22 членів ради) і профспілкової (15 з 20).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.