Сафарі на маленьких українців. Синуля народного обранця - свідок убивства, яке він й вчинив

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 13.11.2008 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6111

Водій “Бентлі” Віталій Файнгольд, після зіткнення з яким загинула мотоциклістка Ганна Мішуткіна, проходить у кримінальній справі за фактом ДТП як свідок.

"Бентлі" дитяти слуги народу після аварії. Слуга народу стверджує, що ДТП сталося на швидкості 60 км/год. Лохи і продажні прокурори, очевидно, не проти

Водій є 24-річним сином відомого в Криму депутата і бізнесмена Йосипа Файнгольда.

Молодому чоловіку не заборонено виїжджати за межі країни, тому як справа порушена не відносно нього, а за фактом.

Про це розповів начальник прес-служби кримської міліції Олександр Домбровський, повідомляє "Сєгодня".

Він додав, що поки розглядається версія, що правила порушила загибла Мішуткіна, перетинаючи зустрічну смугу.

Неофіційно джерела в УМВС Криму кажуть, що справа може затягтися дуже надовго.

Близькі друзі загиблої розповіли, що її дочці донині не говорять про загибель мами:

"З нею працюють психологи, готують до того, щоб вона звикла жити без мами. Були розмови, що батько Файнгольда згоден допомагати грішми Єві до її 18-річчя і, можливо, навіть купить квартиру".

У свою чергу батько Єви Денис Мішуткін розповів, що спілкується він тільки з Йосипом Файнгольдом:

"Така розмова в нас була. Але я сказав, що в змозі сам забезпечити свою дочку, а якщо виникне необхідність, буду говорити з Файнгольдом-старшим, він - адекватна людина".

У приймальні Йосипа Файнгольда секретар розповіла, що Віталій зараз вдома, але регулярно ходить на процедури до лікарні. Чи обіцяв шеф допомагати дівчинці, що втратила маму, там не знають.

Як відомо, у ніч на 16 вересня в Сімферополі зіштовхнулися "Бентлі" Віталія Файнгольда і мотоцикл Анни Мішуткіної.

Як стверджують друзі загиблої, Файнгольд мчався на швидкості 200-250 км/год, його ж батько це спростовує і називає швидкість, на якій їхав його син, не більше 60-80 км/ч. Слідство продовжується.

Від “Аратти”: ми не мали жодного сумніву, що рука правосуддя не покарає винного. І гарант наших конституційних прав і свобод буде за тим спокійно спостерегати. Бо ж справа стосується маленької українки, а не члена високородної родини самозваної еліти.

Нагадаємо, що одразу ж після ДТП, начальник ГУВС АР Крим Микола Іллічов публічно заявив, що кримінальну справу порушено проти конкретної особи - Файнгольда. «Кримінальна справа порушена стосовно особи - Файнгольда, йому обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Сьогодні він знаходиться вдома, за першим дзвінком він з’являється на допити до слідчого», - зазначив тоді начальник кримської міліції.

Проте, вже тоді бравий слуга правопорядку якось знітився, відповідаючи на конкретне питання про факт перевищення швидкості мажориком-убивцею. На запитання, чи встановлена швидкість руху Bentley, начальник міліції автономії тоді відповів, що поки не може говорити про це – проводяться експертизи. «Мабуть, швидкість була перевищена», - додав він. Хоча, навіть неозброєним оком очевидно, що швидкість автівки була далеко за сотню кілометрів.

Нагадаємо, що удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, зазначили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely ( див. фото).

Нагадаємо також, що високородний убивця походить із родини місцевого олігарха: Віталій Файнгольд – син депутата Сімферопольської міськради від Партії регіонів і одного з найвідоміших місцевих бізнесменів Йосипа Файнгольда. Він контролює доходний район "Світлофор" поруч з Центральним ринком кримської столиці, на якому знаходяться кілька десятків модних бутиків. Файнгольд також є співзасновником автотранспортного підприємства "Автодім", що займається пасажирськими перевезеннями на ПБК.

Натомість, родина загиблої - іншої вагової категорії. У той трагічний день, Ганна Мішуткіна поверталася із додому нічної зміни. Її родина - звичайна, яких в Україні тисячі, свій середній достаток заробляє не гешефтами, а тяжкою працею.

Вражає інше - неприхований цинізм Файнгольдів, бо вони цілком серйозно вважають, що за убивство можна відкупитися жалюгідними подачками потерпілим. Цікаво, а для кого ж існує ЗАКОН?

Це питання - особисто до Президента Віктора Ющенка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.