Парламент без Голови. Президент консультується

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.11.2008 14:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6126

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко зустрічається з лідерами кількох провідних політичних сил з метою обговорення шляхів подолання політичної кризи та відновлення повноцінної роботи Верховної Ради України.

Про це повідомила Прес-секретар Президента Ірина Ванникова.

Президент занепокоєний, що ситуація в парламенті далека від стабільної і депутати не можуть досягти компромісу з найбільш актуальних питань сьогоднішнього дня, сказала речник Глави держави.

«Президент неодноразово наголошував, що хоче бачити сильний і відповідальний парламент, який міг би ефективно працювати в умовах нинішньої економічної та фінансової кризи, зокрема, шляхом швидкого оновлення пакета антикризових заходів», – сказала Ірина Ванникова, пояснюючи позицію Президента.

Прес-секретар наголосила, що формат розширених політичних консультацій буде повідомлено пізніше, після проведення першочергових зустрічей віч-на-віч з лідерами ключових політичних сил.

Водночас, лідер фракції БЮТ Іван Кириленко повідомив, що фракція БЮТ поки не отримувала запрошення щодо консультацій у Президента України Віктора Ющенка..

«Запрошення не було», - сказав він.

Замість післямови. Вжу усім очевидно, що показові занепокоєння гаранта щодо роботи, а точніше, не роботи парламенту, звучать, щонайменше, фальшиво.

Бо надбанням виборців вже стали безліч фактів, які свідчать, хто саме і навіщо каламутить перламентську воду.

Подивимося, можливо у цій каламуті і вдасться зліпити ширку. Звичайно ж, для порятунку нас, маленьких українців від кризи. Яка тепер називається не менш, як світовою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.