Цінова війна. Космос вже готує новорічні подарунки

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 17.11.2008 14:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6127

Головне управління цінової політики Київської міської державної адміністрації допускає підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення в 2009 році.

Про це сказав начальник управління Василь Яструбинський під час слухань про обгрунтованість і наслідки підвищення тарифів на компослуги для юридичних осіб, організованих Антимонопольним комітетом.

«Не виключено, що з нового року, коли будуть нові ціни на газ до цього питання (про підвищення тарифів для населення) доведеться повертатися», - сказав він.

За його словами, Київміськадміністрації доведеться підвищувати тарифи на житлокомпослуги для населення незалежно від того, хоче вона цього чи ні.

Яструбинський нагадав, що у вересні-жовтні адміністрація вивчала можливість підвищення тарифів для населення, проте мер Києва Леонід Черновецький виступив перед Київською міською радою з ініціативою збільшити тарифи для юросіб і залишити їх незмінними для фізосіб.

Проте, за словами Яструбинського, тарифи для населення, згідно із затвердженими Державною інспекцією з контролю за цінами витратами на виробництво послуг, в середньому необхідно підвищити: на опалювання - в 1,9 рази, на гарячу воду і водовідведення - в 2,5 рази, на холодну воду і її відведення - в 2,7 рази, квартплату - в 3,1 рази.

Як повідомлялося, в жовтні Київміськадміністрація виступила за підвищення тарифів на опалювання, холодну і гарячу воду та водовідведення для населення на 29,7-52,4%.

Від “Аратти” нам, пересічним киянам вельми хотілося б знати, скільки газу для надання неіснуючих послуг, використовують, наприклад, столичні жеки, якщо вони орієнтуються на його вартість?

Втім, ми зарані можемо пронозувати, що космічна команда клептоманів, після підвищення комунальних тарифів, будуть так у наглий спосіб брехати людям у очі. Як зараз, після подорожчення проїзду у транспорті. Звичайно, з великої любові до нас, маленьких українців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.