Передова російська культура. У літаку

Автор/джерело -  © УНІАН-Аратта Україна



Дата публiкацiї - 17.11.2008 18:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6129

Двоє громадян Росії влаштували справжній дебош на борту літака ізраїльських авіаліній. Пасажири покусали стюардесу і мало не згвалтували її, після чого заспокоювати росіян прийшов сам командир повітряного судна.

Великий скандал з російськими туристами, що відбувся під час рейсу Москва-Ейлат, затьмарив нещодавню відміну візового режиму між Росією і Ізраїлем. Інцидент стався минулої суботи, повідомляє новинне агентство Ynet.

На борту літака компанії IsraAir двоє росіян зламали крісло, а також чіплялися з сексуальними домаганнями до стюардеси. Один з них навіть укусив дівчину за сідниці. На момент скоєння злочину обидва громадяни РФ знаходилися в сильному алкогольному сп`янінні.

Порушники порядку, прибулі до Ізраїлю в рамках безвізового режиму, були затримані після приземлення літака і зізналися в скоєному. Поліція також повідомляє, що другий бешкетник побив свою дружину, яка летіла разом з ним в Ейлат, крім того він облив стюардесу вмістом пляшки.

Обидва затриманих підозрюються не тільки в порушенні громадського порядку і сексуальних домаганнях, але також і в створенні загрози для решти пасажирів: у ході польоту командир екіпажу був вимушений залишити пілотську кабіну і взяти участь в заспокоєнні п`яних туристів.

В даний час авіакомпанія IsraAir готує звіт про розміри збитку, заподіяного порушниками.

Суд Эйлата продовжив термін утримання підозрюваних під вартою на декілька годин для проведення допитів. Після закінчення слухань було вирішено випустити підозрюваних за умови внесення застави у розмірі 25 тисяч шекелів (180 тисяч рублів) і здачі на зберігання своїх закордонних паспортів.

Від “Аратти”: сьогодні такі банальні події, як-то мовлення в середині іноземної країни, а надто України, є предметом пильної уваги російського МЗС та їхніх державних очільників.

Проте, ні МЗС РФ, ні тим більше керівництво держави, ніколи і аж ніяк не реагують на відверто хамську поведінку власних громадян, які знаходяться за межами Росії. Історії поки що не відомі приклади їхніх публічних вибачень за непристойну поведінку носіїв культури, яка настирливо нав'язується іншим народам.

Випадок, що трапився у ізраїльському літаку - далеко не поодинокий. Бо поголовне пияцтво і хамська поведінка - вже стали міжнародною візитівкою росіян. І, навіть, - тури без росіян, стали популярною послугою в більшості країн світу.

Проте, цього ніхто чомусь у Москві не помічає. напевно тому, що прискіпливо дивляться відеозаписи українського ефіру. І вивчають українську періодику. На предмет утиснення передової російської культури.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.