Рада - без Голови. Нардепи вирішили ще відпочити і освоїти кошти на прийом громадян

Автор/джерело -  © УНІАН-Аратта Україна



Дата публiкацiї - 20.11.2008 12:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6141

Засідання Верховної Ради України закрито. Конституційна більшість вирішила: наступного разу народні депутати зберуться на засідання 2 грудня.

За рішення працювати сьогодні та завтра у комітетах ВР проголосувало 302 народних депутати з 441 зареєстрованого у сесійній залі.

Перед цим депутати декілька разів намагались проголосувати за оголошення перерви і на півгодини, і на два дні, і за те, щоб перейти до розгляду питання про обрання голови ВР, але ці питання не набирали достатньої кількості голосів.

Також члени фракції БЮТ і комуністи пропонували перейти сьогодні до розгляду антикризових законопроектів, а питання обрання голови парламенту перенести на пізніший термін. Проте ця пропозиція навіть не ставилась на голосування.

Закриваючи сьогоднішнє засідання парламенту, головуючий перший заступник голови ВР Олександр Лавринович повідомив, що наступне засідання розпочнеться 2 грудня о 10.00, а наступний тиждень (24-30 листопада) депутати працюватимуть у виборчих округах.

Від “Аратти”: складається враження, що нинішніх народних обранців десь, за допомогою гвинтокрилів, виловлювали по безкраїх лісах та ланах. Бо така категорія, як відповідальність перед виборцем - їм, очевидно, не відома.

А іще оця типу робота, нагадала нам літературну класику. Ільфа і Петрова. Пам'ятаєте, "Золоте теля"? Коли Остап Бендер, який став мільйонером, питає Шуру Балаганова: "Шура, скільки вам потрібно для повного щастя?".

Як виявилося конституційній більшості тих, хто опинився у парламентській залі для повного щастя цілком вистачає депутатської зарплати із надбавками та привілеями й привиду влади, Бо влада, насправді - означає, в першу чергу, відповідальність.

А тепер ми б хотіли, аби ви, у своїх коментарях, назвали свою версію: перед ким нині відповідає влада? Це стосується не тільки парламенту, а й всіх персоналій та гілок влади у державі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.