ПроФФесор розшаркався у Москві і натякнув, що скоро сяде у крісло Тимошенко

Автор/джерело -  © УНІАН-Аратта Україна



Дата публiкацiї - 20.11.2008 16:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6145

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що у Верховній Раді України ведуться переговори про новий формат коаліції і відставку уряду. Промосковського.

Про це він сказав сьогодні в ході X з`їзду російської політичної партії «Єдина Росія» в Москві.

“Переговори ведуться не тільки щодо кандидатури спікера. Переговори ведуться і щодо переформатування коаліції, переговори ведуться щодо можливої відставки уряду», - підкреслив Янукович.

Він переконаний, що в умовах глобальної економічної кризи політики повинні дійти політичного консенсусу, а політичні партії, які представлені у парламенті, незважаючи на різні ідеологічні позиції, повинні подумати, на якій основі об`єднатися.

Янукович також запропонував оголосити мораторій на політичні питання, які розділяють суспільство, і припинити недружню риторику по відношенню до стратегічного партнера України – Росії.

На його думку, необхідно подумати над питаннями, які об`єднують суспільство.

Лідер ПР Януковмч вважає, що участь України в південноосетинському конфлікті значно зіпсувала російсько-українські відносини.

«На мій погляд, події, які відбулися у зв`язку з військовим конфліктом у Південній Осетії, значно зіпсували відносини України і Росії», - сказав Янукович.

Він упевнений, що українська влада, а саме Президент України Віктор Ющенко, виступили на одній із сторін конфлікту, що є неприйнятним для України. «Це один з головних чинників, які впливають на відносини України з Росією», - впевнений лідер ПР.

У той же час Янукович висловив переконання в тому, що відносини між обома країнами в перспективі покращають, «щойно в Україні відбудуться політичні зміни, а те, що зміни будуть, у мене немає сумнівів».

Від “Аратти”: якщо відкинути словесне лушпіння, то очевидно, що маріонетковий політлідер завітав до московських хазяйвів із звітом. Звітом про успішну дестабілізацію української влади, яку творчо виконали обидва Віктори.

Навіть не втримався, щоб похвалитися: мовляв скоро набезпечної Кремлю Тимошенко вже не буде. Може й без виборів. Або ж із їхніми грошиками на вибори.

Характерно, що двічі судимий політлідер заговорив у голос й про «сильну руку», хоча першими почали мусувати тезу - із Банкової. Симптоматично. Проте, можемо завірити Віктора Андрійовича та Віктора Івановича, що їм біля сильної руки Януковича - місця точно не знайдеться. Хіба що у якості цапів відбувайлів.

Та й українцям варто було б зважати - прихід гопника до влади означатиме не тільки кримінальну диктатуру, а й кінець української державності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.