КреатиФФ від проФФесора: Віктор Янукович пропонує СРУ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.11.2008 17:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6159

24 листопада у розмові з кореспондентом журналу “Newsweek” Лідер Партії регіонів Віктор Янукович висловив сподівання на те, що українські політики об’єднаються навколо Стратегії розвитку України (СРУ).

За словами Януковича, СРУ запропонована партією і розрахована на тривалу перспективу, яка зараз адаптовується до нових умов, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Лідер опозиції закликав українську владу припинити гуманітарну війну всередині країни. Треба відкласти на певний період складні питання історії і не роз'єднувати народ на їхньому тлі, а об'єднувати зусилля усіх громадян для боротьби з кризою, – підкреслив він.

Віктор Янукович вважає, що необхідно виписати проблемні питання і розробити програму з їх вирішення також у справі відбудови українсько-російських відносин, які систематично руйнуються помаранчевою владою.

Лідер Партії регіонів висловив думку про доцільність створення українсько-російської спільної антикризової комісії. Це питання було одним з тих, які Віктор Янукович обговорював днями в Москві на зустрічі з російським прем'єром Владіміром Путіним.


Замість післямови. “Креативне мислення” сучасних політиканів ( або ж їхніх PR-команд) - повністю відображає як персональний інтелект, так і засвідчує їхню здатність згуртувати навколо себе певний мозковий центр.

Як бачимо, у регіоналів із цим явні проблеми. По-перше, ви зрозуміли, що є стратегія розвитку України? Ми - ні. Простий набір слів без жодного змісту. По-друге, як виявилося із слів Януковича, зазначену стратегію ще треба сформулювати, тобто, немає нічого, проте, під це нічого, вже визначено, що його требе робити тільки разом із Росією, і це, на думку автора, миттю консолідує суспільство. Отже, хотів проФФесор, чи ні - але він публічно визнав, що саме Росія каламутить українське суспільство ( зазвичай - руками маріонеток типу ПР, КПУ тощо).

Але, красновмоніше за зміст ініціатив від регіоналів говорять абревіатури назв лохотронних проектів. Як остання, наприклад, - СРУ.

Нагадаємо, що минулий термін на чолі уряду “провідний політик”, який пише назву посади із трьома граматичними помилками, презентував “антикризову коаліцію” (хоча, як такої, кризи в Україні тоді ніхто не побачив). Проте, урядовці-антикризовики відзначилися рекордом, гідним Книги гінеса - крали зі швидкістю більше $60 за хвилину. Народ, ще до того, як швидкість збагачення урядовців була встановлена ревізією, одразу ж дав новоутворенню назву "С.Р.А.К.А.", яка насправді є абревіатурою: "Соціалістично-Регіональна Антикризова КоАліція".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.