Хочеш стати мільйонером - знайди марновірних “буратін”

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.11.2008 18:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6160

Співробітники Голосіївського райуправління міліції Києва вчора, 23 листопада, затримали за підозрою в шахрайських діях стосовно українських громадян організатора тренінгового проекту «Як стати мільйонером» громадянина США Роберта Флетчера.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив начальник Головного управління МВС України в м. Києві Віталій ЯРЕМА.

За його словами, приводом для затримання стали заяви 6-х громадян України, що «їхніми коштами, які вони вклали в інвестиційний проект, заволодів громадянин Америки ФЛЕТЧЕР III Роберт Томас, в діях якого вбачається шахрайство».

Як зазначив В.ЯРЕМА, «за нашою інформацією, сума коштів, зібрана з громадян під ці проекти, перевищує 10 млн. дол.».

«Сьогодні йде активна робота по документуванню цих фактів, відбуваються заходи по блокуванню рахунків в банківських установах, щоб забезпечити максимальне відшкодування потерпілим», - сказав він.

Як уточнили в ЦГЗ, затримання відбулося 23 листопада приблизно о 4.00 у виставковому центрі, який розташований біля метро «Лівобережна» після завершення Р.ФЛЕТЧЕРОМ проведення чергового «тренінгу».

При цьому в столичній міліції зазначили, що у чотирьох охоронців Р.ФЛЕТЧЕРА була вогнепальна зброя, у одного з них навіть карабін знаходився на бойовому взводі, тобто у ствольній коробці перебував набой.

Водночас В.ЯРЕМА поінформував, що відразу після затримання Р.ФЛЕТЧЕРА для забезпечення його прав до міліції прибули троє адвокатів.

Наразі Р.ФЛЕТЧЕР утримується у Київському ізоляторі тимчасового тримання.

Начальник столичного главку зауважив, що завтра в одному із судів буде вирішуватися питання про обрання Р.ФЛЕТЧЕРУ міри запобіжного заходу.

«Наскільки мені відомо, слідчий ініціюватиме арешт», - сказав В.ЯРЕМА.

Нагадаємо, 9 листопада 2007 року Флетчер намагався перетнути українсько-російський кордон завдяки підробленому паспорту, його було затримано прикордонниками.

«Я паспорт сам не підроблював. Я взагалі навіть не знав, що паспорти в Україні підроблюють. Я був жертвою насправді», - виправдовувався тоді Флетчер.

Пізніше справу про адміністративне правопорушення (спроба незаконного перетину кордону) відносно Флетчера було направлено до Сумського районного суду, який виніс ухвалу щодо 10 діб адмінарешту.

Флетчера передали в ізолятор тимчасового утримання, потім міліція порушила кримінальну справу згідно з ч3 ст.358 Кримінального кодексу (використання свідомо підробленого документа).

26 листопада 2007 року Конотопський міськрайсуд звільнив з-під варти громадянина США Флетчера під заставу у 32 тис грн.

Зазначимо, що він позиціонує себе як успішний американський багатій, який готовий поділитися своїми знаннями з українцями. За повний курс свого тренінгу він просив 3 тисячі доларів.

Примітно, що в США його вже давно звинувачують у шахрайстві.

Від “Аратти”: Всім бажаючим стати мільйонером за допомогою тренінгів краще розпочати з вивчення почтакового курсу - за допомогою відомого твору Олексія Толстого "Золотий Ключик". Або одразу починати зі скромного базарного кидали, як це зробили дехто з найбільш багатих людей в Україні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.