РУХ підказав СБУ і ГПУ де саме шукати зрадників національних інтересів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.11.2008 14:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6171

Народний Рух України звернувся до СБУ та ГПУ із заявою, на яку їх спонукали заяви лідера КПРФ Геннадія Зюганова. Лідер прокремлівських комуністів публічно похвалив українського колегу Петра Симоненка за виконання кремлівських директив.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява Народного Руху України щодо антиукраїнських заяв голови КПРФ Зюганова

Ряд засобів масової інформації оприлюднили заяви голови КПРФ Г.Зюганова, щодо "тісної співпраці" з Комуністичною партією України в організації антинатівських акцій в Україні. Зокрема, кремлівська маріонетка Зюганов тішиться з того, як разом з антидержавницькою КПУ вони провели акції щодо зриву спільних навчань українських військових із військовослужбовцями країн НАТО і при цьому надають "необхідну" допомогу представникам КПУ.

Перше, що кидається в очі з цих зюганівських коментарів – це підтвердження фактів брутального втручання у внутрішні справи України з боку представників Росії разом з своїми українськими "товарищами". У своїй безмежній "великодержавності" вони доходять до того, що не стидаються відверто заявляти про здійснення провокацій на території України з метою перешкоджання реалізації законодавчо визначеного зовнішньополітичного курсу України на членство в НАТО.

В той же час, ці ж московські комуністи не проводять жодних акцій щодо зриву спільних навчань російських військовослужбовців з НАТО, які проводяться на території Російської Федерації. Ми жодного разу не чули про антинатівські виступи в Росії, хоча рівень співпраці РФ з НАТО ніяк не нижчий, ніж рівень співпраці України з НАТО.

Якщо ж наші комуністи так гаряче виступають проти НАТО, то чому ж вони не організували жодної антинатівської акції в Росії? Можливо, тому, що це не вкладатиметься в сценарії їхніх патронів з Кремля?

Своїми заявами про “необхідну” допомогу, яка надається з боку КПРФ для КПУ, Зюганов фактично підтвердив, що КПУ ніколи не була українською, а завжди кормилася і продовжує це робити з-за кордону. КПУ є філією КПРФ і свої дії спрямовує проти України, на знищення державності й послаблення суверенітету нашої держави.

Що ж стосується брутальної брехні щодо “успішного” зриву спільних навчань в Україні, то такого щастя ми їм ніколи не подаруємо. Україна завжди на високому рівні проводила спільні навчання за різними програмами НАТО, що неодноразово відзначали представники країн-членів НАТО. За цим компонентом ми давно вже досягли критеріїв членства в НАТО.

Народний Рух України виступає категорично проти зюганівської риторики щодо українських національних героїв, якими є Бандера і Мазепа, а також обливання брудом Президента України В.Ющенка, який в повній мірі захищає державність і національні інтереси України. Перед тим, як давати оцінки українським діячам, розберіться для початку з своїми лідерами, в котрих руки по лікті в крові від захоплення інших народів та організації геноцидів, зокрема Голодомору в Україні 32-33 років!

Народний Рух України звертає увагу правоохоронних органів України на подібні заяви, які підтверджують “неукраїнський слід” усіх провокацій, які відбуваються на Кримському півострові. Ми вимагаємо в Генеральної прокуратури і Служби безпеки України розслідувати діяльність КПУ, яка своїми діями надає допомогу в зовнішньому втручанні у внутрішні справи України, що спрямовані проти незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Ми повинні припинити діяльність “п’ятої колони” в Україні, яка заохочує “великодержавний” шовінізм та сприяє втручанню у внутрішні справи України!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.