У Нафтогазі знають, що в фірташі - далеко не святі

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 26.11.2008 14:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6172

Переговори про застосування штрафних санкцій до НАК “Нафтогаз України” треба проводити після виконання контракту між НАК “Нафтогаз” і “РосУкрЕнерго”.

Про це повідомив журналістам заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко.

"Штрафні санкції – це окрема тема переговорів при проведенні розрахунків з виконання контракту. Контракт з "РосУкрЕнерго" у нас ще далекий від виконання, тому коли прийдемо до нього, тобто до акту звірки, ми розпочнемо роботу по штрафним санкціям. У нас до них теж є питання по штрафним санкціям, тому що, як відомо, ми для них виконуємо транспортну роботу, роботу по зберіганню і там теж не все робилося повністю день в день по платежам з їхньої сторони", - наголосив Діденко.

Від “Аратти”: між тим, чомусь саме цієї "дрібнички" не помічають клерки гаранта, гучно виступаючи на "захист" українських інтересів.

Не чули ми й щоб гарант не те щоб перед телекамерами давати вказівки Дубині жорстко стягнути гроші із іноземних боржників, а хоча б цнотливо натякнув, що, мовляв колега Медвєдєв дещо переграє у спектаклі над трубою.

Проте, ми часто-густо чуємо із Банкової гучні заяви про захист українських інтересів. І зв'язку із цим, нам виборцям, вельми цікаво було б почути від першоджерела, тобто від обраного нами Віктора Андрійовича, в чому ж полягає практична реалізація його власних тез і отримати матеріальні докази саие його проукраїнської політики у газовій сфері. Це - наше невід'ємне конституційне право, до речі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.