Американський аферист отримав шанс стати мільйонером. Якщо вийде із української буцегарні

Автор/джерело -  © УНІАН-Аратта Україна



Дата публiкацiї - 26.11.2008 17:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6176

Шевченківський районний суд Києва задовольнив подання міліції про обрання міри запобіжного заходу у вигляді арешту американському бізнесменові, керівнику тренінгів “Як стати мільйонером” Роберту Флетчеру, якого підозрюють у заволодінні коштами українських громадян.

Про це повідомив у Центр громадських зв’язків Управління МВС України в м. Києві.

Як повідомлялося раніше, Флетчера було затримано за підозрою у заволодінні коштами українських громадян.

Начальник Головного управління МВС України в м. Києві Віталій Ярема повідомив, що за інформацією міліції, “сума коштів, зібрана з громадян Флетчером, перевищує 10 млн. дол.».

Стосовно Флетчера (1963 р.н.) порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.190 ч.4 Кримінального кодексу України.

Розслідуванням кримінальної справи встановлено, що восени 2006 року Флетчер створив товариство з обмеженою відповідальністю «Глобальна система тренінгів», у якому він виступив співзасновником. Діяльність товариства зводилась до проведення тренінгів, які зазвичай проводились у нічний час.

Під час цих "тренінгів" Флетчер, який видавав себе за успішного мільйонера, розповідав про різноманітні інвестиційні проекти, за рахунок яких можливо збагатитись, і роз`яснював, що чим більше коштів буде інвестовано - тим більший прибуток буде отриманий. Після інтенсивної "обробки" зі соними слухачами укладались договори позики та спільної діяльності під обіцянку виплати від 20 до 300% річних і видурювались кошти готівкою під розписки, а в деяких випадках - по прибуткових касових ордерах.

Від “Аратти”: врешті доля дала іноземному шахрайчику шанс стати справжнім мільйонером та ще й прославитися за свою чесну працю.

Йому варто тільки написати мемури про українське СІЗО, а може й ширше - про установи відбування покарання. І ми певні - у США ця книга стане бестселером, а можливо й надихне Голлівуд на новий шедевр кінокласики.

Але для цього тендітному американцеві треба спочатку вижити й вийти із буцегарні живим. Це зівсно значно складніше, ніж роводити наївних українських громадян.

Втім, ми не виключаємо, що у цьому марафоні за мільйон і славу у Флетчера скоро з'являться конкуренти-екстримали.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.